>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Pančevke večeras protiv Apolona – tri srpske ekipe sutra na terenima – dve u četvrtak

CEV – EVROPSKI KUPOVI

 

Šest ekipa iz Srbije nastupiće u tri Evropska Kupa Evropske odbojkaške konfederacije ove sedmice. Prve će na teren odbojkašice Dinama Azotare iz Pančeva, koje će večeras od 18,00 časova u dvorani Strelište igrati revanš meč 2. kola GM Kapital Kupa izazivača protiv Apolon Limasola sa Kipra. U prvoj utakmici Kipranke su slavile sa 3:2. Pančevkama je za prolaz u šesnaestinu finala neophodna pobeda u regularnom toku, a zatim i u “zlatnom setu”.  

 

 

 

 

 

 

 

U Ligi šampiona 2011, odbojkaši Radničkog Kredi banke iz Kragujevca će u sredu od 19,30 časova (direktan prenos TV Arena Sport 1) dočekati Kai Teruel iz Španije u okviru 4. kola B grupe.

U Kupu CEV, odbojkašice TENT iz Obrenovca gostovaće u Turskoj. Revanš meč šesnaestine finala Kupa CEV, Bešiktaš – TENT odigraće se u Istanbulu, u sredu od 19,00 časova po lokalnom, odnosno 18,00 časova po našem vremenu. U prvoj utakmici odigranoj u Obrenovcu, TENT je savladao Bešiktaš sa 3:0.

U GM Kapital Kupu izazivača, odbojkaši NIS Vojvodine će u drugoj utkamici šesnaestine finala gostovati u Češkoj. Meč Dukla Liberec  - NIS Vojvodina odigraće se u sredu 18,00 časova u Liberecu. U prvoj utakmici, odigranoj u Novom Sadu, NIS Vojvodina je savladala Duklu sa 3:1.

U Ligi šampiona 2011, odbojkašice Crvene zvezde će u četvrtak od 18,00 časova (direktan prenos TV Arena Sport 1) igrati protiv Fakro Mušine u Mušini, u Poljskoj, u okviru 4. kola A grupe.

U Kupu CEV, odbojkašice Vizure iz Beograda odigraće u Austriji revanš utakmicu šesnaestine finala. Meč Post Švehat – Vizura odigraće se u četvrtak od 20,15 časova u Švehatu, u Austriji. U prvoj utakmici odigranoj u Beogradu, Post Švehat je pobedio Vizuru sa 3:0.