>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Crvena zvezda protiv Lubea iz Maćerate

CEV – ŽREB ZA KUP CEV I GM KAPITAL KUP IZAZIVAČA

 

U Luksemburgu je jutros obavljen žreb za šesnaestinu finala Kupa CEV u obe konkurencije i žreb za prva dva kola GM Kapital Kupa izazivača u obe konkurencije. Srbija će u Kupu CEV imati tri predstavnika, TENT iz Obrenovca i Vizuru u konkurenciji odbojkašica i NIS Vojvodinu iz Novog Sada u konkurenciji odbojkaša. U GM Kapital Kupu izazivača Srbiju će predstavljati tri kluba, Dinamo Azotara iz Pančeva u konkurenciji odbojkašica i Partizan i Crvena zvezda u konkurenciji odbojkaša.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U Kupu CEV u konkurenciji odbojkašica TENT iz Obrenovca će u šesnaestini finala igrati protiv Bešiktaša Istanbula iz Turske, a Vizura protiv Post Švehata iz Austrije. Utakmice su na programu od 07. – 09. decembra, odnosno od 14. – 16. decembra.

 

 

U Kupu CEV u konkurenciji odbojkaša NIS Vojvodina iz Novog Sada će igrati protiv Poatijea iz Francuske. Utakmice su na programu od 16. – 18. novembra, odnosno od 23. – 25. novembra.

 

 

 

 

 

U GM Kapital Kupu izazivača u konkurenciji odbojkašica, Dinamo Azotara Pančevo će u 2. kolu (07. – 09. decembar, odnosno 14. – 16. decembar) igrati protiv pobednika dvomeča 1. kola između Marice Plovdiv iz Bugarske i Apolona Limasola sa Kipra.

 

 

 

 

 

 U GM Kapital Kupu izazivača u konkurenciji odbojkaša, Partizan će u 1. kolu (16/17. oktobar – 23/24. oktobar) igrati protiv Azernjeft Bakua iz Azerbejdžana. Ukoliko eliminiše Azerbejdžance, Partizan će u 2. kolu igrati protiv Fakela Novog Urengoja iz Rusije. Crvena zvezda će u 2. kolu igrati protiv Lubea Maćerate iz Italije (16. – 18. novembar, odnosno 23. – 25. novembar).