>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Zorica Bjelić, Svetlana Zotović i Aleksandra Balandžić u Rimu

CEV – SUDIJSKA KOMISIJA – SEMINAR ZA ŽENSKE SUDIJE
Evropska odbojkaška konfederacija poklanja veliku pažnju damama sudijama, a potvrda toga je i činjenica da su finalni meč XXVI EP 2009. u Poljskoj, između Italije i Holandije sudile Zorica Bjelić, FIVB sudija iz Srbije i Susana Maria Rodriguez Jativa, međunarodni sudija iz Španije. Sudijska komisija CEV će, u želji da afirmiše još više dama, organizovati prvi seminar za žene sudije, koji će se održati od 12. – 14. marta u Sportskom kompleksu Olimpijskog komiteta Italije u Rimu. Odbojkaški savez Srbije će na Seminaru u Rimu predstavljati Zorica Bjelić, FIVB sudija, Svetlana Zotović, nacionalni sudija i Aleksandra Balandžić, nacionalni sudija.



 

ZORICA_BJELIC_FIVB_REFEREE_SVETLANA_ZOTOVIC_AND_ALEKSANDRA_BALANDZIC_NATIONAL_REFEREES_SRB



Zorica Bjelić, FIVB sudija iz Srbije, Andrea Has, međunarodni sudija iz Austrije, Karin Zahorcova, međunarodni sudija iz Češke i Susana Maria Rodriguez Jativa, međunarodni sudija iz Španije, biće predavači na prvom Seminaru CEV za dame sudije.

Zorica Bjelić će održati predavanje sa temom: „Značaj podrške porodice, porodični problemi zbog suđenja i načini za prevazilaženje porodičnih problema“.