>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Ub, Niš i Mladi radnik u Kupu CEV – Jedinstvo i Partizan u Kupu Izazivača

SENIORKE I SENIORI – KUP CEV I KUP IZAZIVAČA 2021.

S obzirom na broj učesnika u Evropskim kupovima 2021, došlo je do promena, pa će Ub u konkurenciji odbojkašica i Mladi radnik iz Požarevca u konkurenciji odbojkaša, uz Niš igrati u Kupu CEV 2021. Žreb je održan u Evropskom radiodifuznom centru (BCE) u Luksemburgu. Ub će u šesnaeastini finala kupa CEV igrati protiv rumunske Stince iz Bakaua, Niš protiv drugoplasirane ekipe iz E grupe 1. kola Lige šampiona (Amrisvil, Šahtjor Soligorsk, Mazeik), a Mladi radnik protiv trećeplasiranog tima iz D grupe Lige šampiona (Burgas, Dinamo Moskva, Zadruga AICH/DOB).

 

 

 

 

 

Ub će biti domaćin u prvom meču (20 – 22. oktobar), a u drugom će gostovati u Rumuniji (27 – 29. oktobar). U istim terminima će igrati i odbojkaši, s tim što će Niš i Mladi radnik gosotovati u prvim utakmicama.

 

 

 

 

U Kupu Izazivača 2021, odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove će u šesnaestini finala igrati protiv portugalske Ponta Delgade, a odbojkaši Partizana protiv ukrajinskog Horodoka. Oba srpska predstavnika će biti gosti u prvim utakmicama, a termini mečeva su 8 – 10. oktobar i 13 – 15. oktobar.