>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

OSS podržao kandidaturu Aleksandra Boričića za predsednika CEV

CEV – IZBORNI, 41. KONGRES 2020.

Odbojkaški savez Srbije je danas poslao Evropskoj odbojkaškoj konfederaciji predlog kandidature Aleksandra Boričića za još jedan mandat na mestu predsednika CEV. Izborni, 41. Kongres CEV održaće se 19. juna u Moskvi, u Rusiji.

 

 

Aleksandar Boričić je na Kongresu Balkanske odbojkaške asocijacije, BVA, održanom 7. decembra 2019. u Bukureštu, zvanično objavio da će se kandidovati za još jedan mandat na mestu predsednika CEV i dobio podršku svih članica BVA. Zoran Gajić, predsednik OSS i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, učestvovali su u radu Kongresa BVA i pružili podršku Aleksandru Boričiću za kandidaturu za predsednika CEV.

 

 

Boričić je kao igrač, trener i predsednik Odbojkaškog saveza Jugoslavije, Srbije i Crne Gore i Srbije učestvovao u osvajanju najsjajnijih medalja na Olimpijskim igrama, Svetskim i Evropskim prvenstvima.

Aleksandar Boričić je počasni predsednik OSS, a na mestu predsednika CEV je od 17. oktobra 2015, kada je izabran za 9. predsednika CEV na 36. Kongresu održanom u Sofiji.