>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Žreb za Ligu šampiona u petak (18.00) – Gala veče od 20.00 časova

CEV – GALA VEČE 2018.

Žreb za grupnu fazu Lige šampiona 2019. u obe konkurencije održaće se u petak, 2. novembra od 18.00 časova u u hotelu Hilton u Budimpešti, uz direktne prenose na: https://www.youtube.com/user/CEVolleyball, https://www.facebook.com/CEVolleyballCL i https://www.laola1.tv/en-int/livestream/2018-11-02-volleyball-cev-champions-league-men-len

 

 

 

 

CEV je odredio i nosioce grupa u obe konkurencije.

 

 

 

Nakon žreba uslediće tradicionalno Gala veče CEV.

Na svečanosti u glavnom gradu Mađarske biće dodeljene nagrade za životno delo i CEV takmičenje godine, biće izabrani najbolja odbojkašica i odbojkaš Evrope, kao i najbolji treneri u obe konkurencije. Najbolji u beach – volley u tekućoj godini dobiće priznanja “Kraljice i kraljevi plaže, a biće dodeljeno i specijalno priznanje za izvanredna dostignuća u mlađim kategorijama.

U Budimpešti će sutra (četvrtak, 1. novembar) biti predstavljeni domaćini prvenstava Evrope 2019. u obe kategorije. Prvi put u istoriji EP će se odigrati u 4 zemlje. U konkurenciji odbojkašica domaćini će biti Turska, Poljska, Mađarska i Slovačka, a u konkurenciji odbojkaša Francuska, Slovenija, Belgija i Holandija.