>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Seniori Srbije podelili zlatne medalje svim učesnicima – predsednik BVA počasni gost u Beogradu – trijumf odbojke na Trgu Republike

BVA – III „DEČIJI FESTIVAL“ 2016.

 

Fanatstičan odbojkaški dan priredili su najmlađi odbojkaši iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, BJR Makedonije, Grčke, Moldavije, Crne Gore, Turske i Srbije danas na Trgu Repulike u Beogradu na III “Dečijem festivalu BVA”, a dodatno su ga ukrasili najbolji srpski odbojkaši, članovi kompletne muške seniorske reprezentacije Srbije, koji su zajedno sa Nenadom Golijaninom, predsednikom OSS, podelili zlatne medalje svim učesnicima. Milutin Popović, predsednik BVA i predsednik OSBIH, bio je počasni gost na Festivalu.

 

 

 

 

 

 

 

Festivalu su prisustvovali Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Vladimir Grbić, prvi potpredsednik OSS, i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS.

 

 

 

IZJAVA NENADA GOLIJANINA

IZJAVA ZORANA AVRAMOVIĆA

IZJAVA DRAGANA STANKOVIĆA

IZJAVA NIKOLE GRBIĆA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galeriju fotografija sa Festivala u Beogradu možete pogledati na:https://plus.google.com/collection/APD-bB

Na dva terena na Trgu Republike odigrano je ukupno 36 utakmica, a pobednik je odbojka, danas pod sloganom „Navijamo za odbojku“, uz podatak da su i najmlađe odbojkašice i odbojkaši, ali i brojni navijači i posmatrači dobili informaciju o „navijačkom kodeksu“ i akciji OSS „Navijam za odbojku“.
Za Srbiju su na Festivalu nastupili: Anja Zubić i Milana Riđošić iz Asa iz Batajnice, Milica Pejičić i Una Nikolovski iz Vizure, Lenka Milićević i Đurđa Milićević iz Lazarevca, Lazar Novković, Vuk Starčević, Mihailo Bogdanović, Nikola Petrović, Branko Kopitić, Vojislav Kopitić (svi Obrenovac), i treneri Dragana Lazović iz Vizure, Darko Stojković iz Lazarevca, Igor Vojnović iz Asa iz Batajnice i Bojan Mihajlović iz Obrenovca.

 

 

Po završetku takmičenja, svi učesnici su prošetali do Kalemegdana, Knez Mihailovom ulicom, a zatim su, posle fotografisanja, produžili do teniskih terena Partizana, gde je bio organizovan ručak i zabava za sve učesnike III “Dečijeg festivala BVA”.