>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Pesma, igra i druženje pod sloganom “Navijamo za odbojku”

BVA – III „DEČIJI FESTIVAL“ 2016.

 

Odbojkaški savez Srbije je večeras, u beogradskom hotelu „Slavija Garni“, priredio večeru za učesnike III “Dečijeg festivala BVA”, koji će se održati sutra (subota, 28. maj) na Trgu Republike u Beogradu od 10,00 – 14,00 časova. Goste iz 9 zemalja pozdravio je Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, a zatim se su predstavili svi učesnici Festivala. Najmlađe odbojkašice i odbojkaši iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, BJR Makedonije, Grčke, Moldavije, Crne Gore, Turske i Srbije izveli su prigodan kulturno – umetnički program. Najviše je bilo pesama, a svi su dobili gromoglasne aplaze za umetnička dostignuća.

 

 

 

 

Još jednom je pobedila odbojka, ovaj put pod sloganom „Navijamo za odbojku“.

 

 

 

 

Za Srbiju će na Festivalu nastupiti: Anja Zubić i Milana Riđošić iz Asa iz Batajnice, Milica Pejičić i Una Nikolovski iz Vizure, Lenka Milićević i Đurđa Milićević iz Lazarevca, Lazar Novković, Vuk Starčević, Mihailo Bogdanović, Nikola Petrović, Branko Kopitić, Vojislav Kopitić (svi Obrenovac), i treneri Dragana Lazović iz Vizure, Darko Stojković iz Lazarevca, Igor Vojnović iz Asa iz Batajnice i Bojan Mihajlović iz Obrenovca.

 

 

IZJAVA ZORANA AVRAMOVIĆA

 

 

 

 

Sutrašnje utakmice na Trgu Republike biće bez takmičarskog značaja, s obzirom da će svi učesnici dobiti zlatne medalje, a igraće se na dva terena od 10,00 – 14,00 časova.
Kompletna muška seniorska reprezentacija Srbije pridružiće se oko 12,00 časova učesnicima Festivala.
Po završetku takmičenja, svi učesnici će prošetati do Kalemegdana, gde će, na teniskim terenima Partizana, biti organizovana svečana ceremonija dodele medalja.