>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Seniori Srbije na “Dečijem festivalu BVA” u subotu na Trgu Republike u Beogradu – druženje 18 ekipa iz 9 zemalja zakazano za večeras

BVA – III „DEČIJI FESTIVAL“ 2016.

 

U beogradskom hotelu „Slavija Garni“ danas je održana konferencija za novinare uoči III “Dečijeg festivala BVA”, koji će se održati sutra (subota, 28. maj) na Trgu Republike u Beogradu od 10,00 – 14,00 časova. Nenad Golijanin, predsednik OSS, Vladimir Grbić, prvi potpredsednik OSS, i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, obratili su se predstavnicima medija, a konferenciji je prisustvovao Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS.

 

 

 

 

Na Festivalu će učestvovati devojčice rođene 2004. godine i mlađe, i dečaci rođeni 2003. godine i mlađi, u sastavu 18 ekipa iz 9 zemalja: Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, BJR Makedonije, Grčke, Moldavije, Crne Gore, Turske i Srbije. Reprezentacije će biti sastavljene od po 6 devojčica i dečaka.

 

 

IZJAVA NENADA GOLIJANINA

 

 

IZJAVA VLADIMIRA GRBIĆA

 

 

IZJAVA ZORANA AVRAMOVIĆA

Večeras će se, na zajedničkoj večeri, svi učesnici Festivala predstaviti kulturno – umetničkim programom.
Utakmice, bez takmičarskog značaja, s obzirom da će svi učesnici dobiti zlatne medalje, odigraće se na dva terena na Trgu Republike od 10,00 – 14,00 časova.
Kompletna muška seniorska reprezentacija Srbije pridružiće se oko 12,00 časova učesnicima Festivala.
Po završetku takmičenja, svi učesnici će prošetati do Kalemegdana, gde će, na teniskim terenima Partizana, biti organizovana svečana ceremonija dodele medalja.