>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Zlatne medalje za decu Balkana u Kodžaeliju – još jedna pobeda odbojke

BVA – II „DEČIJI FESTIVAL 2015.“

 

Pod geslom “Pobeda odbojke”, drugi put u istoriji Balkanske odbojkaške asocijacije, BVA, održan je Balkanski Dečiji Festival u Kodžaeliju, u Turskoj, uz učešće 18 ekipa iz Turske, Srbije, Grčke, BJR Makedonije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Albanije, Crne Gore i Moldavije. Zlatne medalje svim učesnicima podelili su Aleksandar Boričić, predsednik OSS, prvi potpredsednik CEV i potpredsednik BVA, i Ozkan Mutlugil, predsednik Odbojkaške federacije Turske i generalni sekretar BVA.

 

 

 

 

 

Na Festivalu su učestvovali dečaci rođeni posle 1. januara 2001. i devojčice rođene posle 1. januara 2002, a u svakoj ekipi na terenu su bile po dve devojčice i dva dečaka.

 

 

 

 

Srbiju su u Kodžaeliju predstavljale devojčice iz Stare Pazove: Lidija Majorski, Matea Puškarić, Marta Vladić, Isidora Racković, Jovana Vuković i Isidora Vuković, a trener je Dragana Sekulović Janković, i dečaci iz Gornjeg Milanovca: David Rudić, Nemanja Maksimović, Vojimir Rakić, Andrej Polomac, Pavle Stanković i Danilo Savović, a trener je Miloš Ignjatović.