>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Zlatne medalje za decu Balkana

BVA – „DEČIJI FESTIVAL“

 

Večeras je u Istanubulu, u Turskoj, završen prvi Balkanski Dečiji Festival, uz učešće ekipa iz Turske, Srbije, Grčke, BJR Makedonije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Albanije, Rumunije i Moldavije. Pod geslom “Odbojka je pobedila”, svi učesnici, uzrasta od 10 – 12 godina dobili su zlatne medalje, koje sui m predali Ozkan Mutlugil, predsednik Odbojkaške federacije Turske i generalni sekretar BVA, Milutin Popović, predsednik Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS i predsednik Komisije za marketing BVA i Ozlem Ersojlu Mutluer, direktor marketinga “Vijalenda”.

 

 

 

 

 

 

Ozkan Mutlugil, predsednik Odbojkaške federacije Turske i generalni sekretar BVA, predao je specijalne plakete Milutinu Popoviću, Zoranu Avramoviću i Ozlemu Ersojluu Mutlueru.

 

 

Srbiju su predstavljale devojčice: Sara Miljković, Sara Pešić, Marija Zlatanović, Dunja Cerović, Miljana Stamenković i Anđela Andrejević iz Leskovca, a trener je Vladimir Bulatović, i dečaci: Lazar Zarić, Matija Paštar, Mateja Milovanović, Luka Đorđević, Vladmir Dumanović i Milan Živanović iz Kraljeva, a trener je Miloš Živanović.