>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Sastanak sutra u Istanbulu

BVA – TEHNIČKA KOMISIJA

 

Sastanak Tehničke komisije BVA održaće se sutra u Istanbulu. Odbojkaški savez Srbije će predstavljati Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS i Ivan Valdisavljević, predsednik Komisije za odbojku na pesku OSS. Na sastanku će biti doneta odluka o terminima, kao i gradovima organizatorima Balkanskih prvenstava u 2011. Sastankom će predsedavati Periklis Bakodimos iz Grčke, predsednik Tehničke komisije BVA.

 

 

 

 

 

 

 

 

Na XII Kongresu BVA, održanom u decembru 2010. u Podgorici, određeni su domaćini Balkanskih šampionata u 2011. godini. Juniorke će igrati u Srbiji, juniori u BJR Makedoniji. Šampionat Balkana 2011. za kadetkinje odigraće se u Tirani i Draču, u Albaniji, a za kadete u Istanbulu, u Turskoj.

Na sastanku Tehničke komisije u Istanbulu biće određeni gradovi domaćini Balkanskih šampionata, a obaviće se i žreb za sva četiri prvenstva.

Balkanski šampionat u odbojci na pesku za igračice i igrače do 20 godina odigraće se u Albaniji. U konkurenciji do 23 godine, odbojkašice će šampionat u beach – volley odigrati u Bugarskoj, a odbojkaši u BJR Makedoniji. Balkanski šampionat u odbojci na pesku za seniorke i seniore odigraće se u Crnoj Gori.

Na XII Kongresu BVA doneta je odluka da se klubovi za BVA Kup mogu prijaviti do juna 2011. godine. Takmičenje će se održati u septembru naredne godine, a pobednici stiču pravo učešća u CEV GM Kapital Kupu izazivača.

 

BALKANSKA PRVENSTVA U 2011:

KADETKINJE: TIRANA I DRAČ (ALBANIJA)

KADETI: ISTANBUL (TURSKA)

JUNIORKE: SRBIJA

JUNIORI: BJR MAKEDONIJA

 

 

BALKANSKA PRVENSTVA U BEACH – VOLLEY U 2011:

U 20: ALBANIJA

U 23:

ODBOJKAŠICE: BUGARSKA

ODBOJKAŠI: BJR MAKEDONIJA

SENIORKE I SENIORI: CRNA GORA