>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

120 učesnika “Dečijeg festivala BVA” iz 10 zemalja – Zoran Gajić prisustvovao festivalu u Podgorici

BVA – IV „DEČIJI FESTIVAL“ 2017.

 

120 učesnika iz 10 zemalja članica Balkanske odobjkaške asocijacije i preko 400 dece iz više od 40 ekipa “Jugopetrol EKO mini odbojke”, takmičilo se danas na tri terena na Trgu nezavisnosti u Podgorici. Četvrtom “Dečijem festivalu BVA” prisustvovao je Zoran Gajić, predsednik OSS.

 

 

 

 

 

U konkurenciji devojčica, Srbiju su predstavljale odbojkašice OK „Volley Trend“ iz Beograda: Aleksandra Lučić, Simona Mateska, Sandra Božinović, Iva Rudić, Ema Jemec i Marija Petrović, sa trenerom Željkom Šćepanovićem, prvi trenerom ženske pionirske reprezentacije Srbije.

 

 

U konkurenciji dečaka, Srbiju su predstavljali odbojkaši OK „Metalac Takovo“ iz Gornjeg Milanovca: Aleksa Mišković, Danilo Savović, Andrej Polomac, Mihailo Džoković, Mihailo Mijatović i Pavle Stanković, sa trenerom Milošem Ignjatovićem, drugim trenerom muške pionirske reprezentacije Srbije.
Svi učesnici Festivala su dobili zlatne medalje Balkanske odbojkaške asocijacije, BVA.

 

 

Zoran Gajić, predsednik OSS, je sa suprugom Mirjanom, na večeri organizovanoj u petak uveče u konobi Odžaklija u Podgorici, pozdravio predstavnike Srbije.

 

 

Domaćin večere bio je Cvetko Pajković, predsednik OSCG, a večeri je prisustvovao i Igor Vušurović, proslavljeni odbojkaški reprezentativac i osvajač zlatne medalje na OI 2000. u Sidneju.