>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Kategorija: BVA

Do kraja maja kandidature za organizatore – obavezan „live stream“ svih takmičenja BVA

BVA – XXII KONGRES 2021.

XXII Kongres BVA održan je danas u Skoplju, u Severnoj Makedoniji. Zoran Gajić, predsednik OSS i Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS i član Tehničke komisije BVA predstavljali su Odbojkaški savez Srbije na Kongresu u Skoplju. Delegate su pozdravili Aleksandar Boričić, predsednik CEV i Ozkan Mutlugil, predsednik Radne grupe CEV za zonske asocijacije, a u radu Kongresa je učestvovao i Zoran Avramović, predsednik Komisije za marketing BVA i savetnik CEV za marketing.

Kategorija: BVA

Kongres BVA u petak u Skoplju

BVA – XXII KONGRES 2021.

XXII Kongres Balkanske odbojkaške asocijacije, BVA, održaće se u petak, 23. aprila u Skoplju, u Severnoj Makedoniji. Zoran Gajić, predsednik OSS i Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS i član Tehničke komisije BVA predstavljaće Odbojkaški savez Srbije na Kongresu u Skoplju. Najavljeno je da će delegate pozdraviti Aleksandar Boričić, predsednik CEV.

Kategorija: BVA

THY Istanbul pobednik BVA Kupa

SENIORKE – BVA KUP 2020.

THY Istanbul (Turkiš Erlajnz, Turk Hava Jolari) je pobednik BVA Kupa 2020. Turski tim je večeras, u Hali sportova u Lajkovcu, u drugoj utakmici finala BVA Kupa 2020. savladao Železničar sa 3:1, po setovima 17:25, 25:17, 25:22 i 25:15, posle 98 minuta igre.

Kategorija: BVA

Turkinje uspešnije u prvom meču u Lajkovcu

SENIORKE – BVA KUP 2020.

U Hali sportova u Lajkovcu večeras je odigrana prva utakmica finala BVA Kupa 2020. u konkurenciji odbojkašica. THY Istanbul (Turkiš Erlajnz, Turk Hava Jolari) je pobedio domaći Železničar iz Lajkovca sa 3:1, po setovima 21:25, 25:17, 25:20 i 25:14, posle 102 minuta igre.

Kategorija: BVA

U finalu u Lajkovcu narednog vikenda Železničar i THY Istanbul iz Turske

SENIORKE – BVA KUP 2020.

U finalu BVA Kupa 2020. u konkurenciji odbojkašica igraće Železničar iz Lajkovca i THY (Turkiš Erlajnz, Turk Hava Jolari) iz Istanbula, saopštila je Balkanska odbojkaška asocijacija, BVA. Domaćin će biti Železničar u Hali sportova u Lajkovcu, a utakmice će se odigrati u subotu i nedelju, 12. i 13. septembra od 19.00 časova.