>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Kategorija: SUPERLIGA

Jedinstvo iz Užica u Prvoj ligi, Radnički SPD i Smeč 5 iz Kragujevca u Prvoj B lige za seniorke

SENIORKE – BANKA POŠTANSKA ŠTEDIONICA PRVA I PRVA B LIGA

Odbojkašice Jedinstva iz Užica igraće naredne sezone u Prvoj ligi, a odbojkašice Radničkog SPD iz Kragujevca i Smeč 5 iz Kragujevca igraće u Prvoj B ligi, saopštila je Takmičarska komisija OSS, posle sastanaka zainteresovanih klubova održanih danas (utorak, 11. avgust) u prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije.

Kategorija: SUPERLIGA

Raspisan konkurs za popunu Prve i Prve B lige za seniorke

SENIORKE – BANKA POŠTANSKA ŠTEDIONICA PRVA I PRVA B LIGA

Takmičarska komisija OSS raspisala je Konkurs za popunu Banka Poštanska štedionica Prve i Prve B lige za seniorke. Sastanak zainteresovanih klubova će se održati u prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije u utorak, 11. avgusta u 13.00 časova za popunu Prve lige, odnosno u 13.30 časova za popunu Prve B lige, kada će biti odlučeno koji klubovi će naredne sezone igrati u Banka Poštanska štedionica Prvoj i Prvoj B ligi za seniorke.

Kategorija: SUPERLIGA

Spartak iz Subotice naredne sezone u Superligi za seniorke

SENIORKE – BANKA POŠTANSKA ŠTEDIONICA SUPERLIGA

Spartak iz Subotice igraće u Banka Poštanska štedionica Superligi za seniorke, saopštila je Takmičarska komisija OSS, posle sastanka održanog danas (petak, 31. jul) u prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije.

Kategorija: SUPERLIGA

Raspisan konkurs za popunu Superlige za seniorke

SENIORKE – BANKA POŠTANSKA ŠTEDIONICA SUPERLIGA

Takmičarska komisija OSS raspisala je danas Konkurs za popunu Banka Poštanska štedionica Superlige za seniorke. Sastanak zainteresovanih klubova će se održati u petak, 31. jula u 13.00 časova u prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije, kada će biti odlučeno koji klub će naredne sezone igrati u Banka Poštanska štedionica Superligi za seniorke.

Kategorija: SUPERLIGA

Seminar statističara 28. decembra – predavač Milan Simojlović

OSS – UDRUŽENJE ODBOJKAŠKIH TRENERA SRBIJE

Udruženje odbojkaških trenera Srbije saopštilo je da će se obavezni Seminar statističara klubova Banka Poštanska štedionica Superlige održati u subotu, 28. decembra od 10.00 časova u beogradskom hotelu M. Predavač će biti Milan Simojlović, statističar muške seniorske reprezentacije Srbije.

Kategorija: SUPERLIGA

Železničar prvak Srbije za odbojkašice – prva titula u istoriji za tim iz Lajkovca

SENIORKE – BANKA POŠTANSKA ŠTEDIONICA SUPERLIGA 2018/2019.

Odbojkašice Železničara iz Lajkovca osvojile su titulu prvaka Srbije i pobednika Banka Poštanska štedionica Superlige 2018/2019, pošto su u finalnoj seriji plej – ofa, sa 3:2 u pobedama, savladali Jedinstvo iz Stare Pazove. Železničar je večeras u Straoj Pazovi, u petom, odlučujućem meču finala, pobedio Jedinstvo sa 3:0, po setovima 25:13, 25:23 i 25:21, posle 80 minuta igre.