>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Bor i Borac iz Paraćina prvaci Druge lige – Istok

OSS – OS NIŠAVSKOG OKRUGA

 

Proteklog vikenda završena je Druga liga – Istok za sezonu 2016/2017. u obe konkurencije. Zanimljivo je da su o prvacima odlučivale utakmice poslednjeg kola.

 

 

 

U konkurenciji seniorki prvo mesto osvojio je Bor, koji je u poslednjem kolu savladao Leskovac 98 – 2 sa 3:0 u setovima.

 

 

Po završetku utakmice pehar za osvojeno prvo mesto, Sanji Obradović, kapitenu i medalje igračicama OK Bor, uručio je Milovan Stojadinović, komesar Druge lige – Istok i sekretar Odbojkaškog Saveza Nišavskog okruga. Bor je završio sezonu sa učinkom od 19 pobeda i 3 poraza. Više informacija na: http://osno.org.rs/ok-bor-pobednik-druge-lige-istok-za-seniorke

 

Borac iz Paraćina bio je najbolji u konkurenciji seniora, a prvo mesto je obezbedio pobedom protiv Vranja sa 3:0 u poslednjem, 18. kolu i ukupnim skorom od 16 pobeda i 2 poraza.

 


Milovan Stojadinović, komesar Druge lige – Istok i sekretar OSNO predao je pobednički pehar Marku Jovanoviću, kapitenu Borca iz Paraćina. Više informacija na: http://osno.org.rs/borac-iz-paracina-najbolji-u-konkurenciji-seniora