>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Panonija iz Bačke Palanke i Kikinda pobednici prvenstva Vojvodine u pionirskoj konkurenciji

OSS – OSV

 

Odbojkaški savez Vojvodine saopštio je rezultate Finalnih turnira prvenstva Vojvodine u pionirskoj konkurenciji. Titule prvaka osvojile su pionirke Panonije iz Bačke Palanke i pioniri Kikinde.

 

 

 

 

Na Finalnom turniru pionirki, odigranom u sali OŠ „Jovan Popović“ u Novom Sadu, drugo mesto je zauzeo NS Volej Tim iz Novog Sada, treće NIS Spartak iz Subotice, a četvrto Jedinstvo iz Stare Pazove.
Pojedinačne nagrade:
MVP: Irina Milanović (Panonija)
Bloker: Andrea Janić (Jedinstvo)
Tehničar: Jelisaveta Vojinović (Panonija)
Korektor: Ira Pantelić (NS Volej Tim)
Primač: Isidora Kockarević (NS Volej Tim)
Libero: Teodora Spasojević (NIS Spartak)

Medalje i nagrade najboljim pojedincima i ekipama predali su Branko Majkić, direktor Finalnog turnira, Steva Popov, član Gradske uprave za sport, Vesna Čitaković Đurišić, proslavljena reprezentativka i tim menadžer ženske juniorske reprezentacije Srbije, odbojkaši Vojvodine NS Seme iz Novog Sada, promotori turnira, i Željko Šćepanović, prvi trener ženske pionirske reprezentacije Srbije.

 

 

Pioniri su Finalni turnir prvenstva Vojvodine odigrali u dvorani Jezero u Kikindi. Domaćin, Kikinda, osvojila je prvo mesto, drugi je bio Spartak iz Subotice, treći Proleter iz Zrenjanina, a četvti Volej iz Novog Sada.
Pojedinačne nagrade:
MVP: Miloš Padejčev (Kikinda)
Bloker: Veljko Ćulibrk (Volej)
Tehničar: Jovan Kovačev (Kikinda)
Korektor: Luka Blagojević (Proleter)
Primač: Benjamin Krdžević (Spartak)
Libero: Strahinja Vulović (Volej)

Medalje ekipama i nagrade najboljim pojedincima predali su Branko Majkić, direktor Finalnog turnira, Milka Vranić, tehnički sekretar OS Vojvodine, Goran Tanasković, delegat Finalnog turnira, Igor Čajić, Milan Radosavčev, Mitar Banjac i Darko Jančić, treneri ekipa učesnika Finalnog turnira.
Informacije sa Finalnih turnira prvenstva Vojvodine možete pogledati na: http://osv.rs/