>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U Vranju odigran međunarodni turnir “Pehar evropskih šampiona 2019”

OSS – OOS PČINJSKOG OKRUGA

Grad Vranje, Sportski savez Vranja, Okružni odbojkaški savez Pčinjskog okruga, OK Panda i ženski i muški OK Vranje organizovali su međunarodni turnir “Pehar evropskih šampiona 2019”. Na turniru je učestvovalo 13 ekipa iz Srbije i Severne Makedonije. Turnir je svečan otvorio Igor Miljković, generalni sekretar OSB, koji je u Vranje doneo pehar namenjen prvacima Evrope 2019, koji su u Ankari osvojile seniorke Srbije, a u Parizu seniori Srbije. U centru Vranja, učesnike turnira i građane Vranja pozdravili su još i Bratislav Antić, predsednik Sportskog saveza Vranja i Oliver Tončić, predsednik Okružnog odbojkaškog saveza Pčinjskog okruga.

 

 

 

 

 

 

Utakmice su igrane u Sportskoj hali Vranje, sali Medicinske škole, sali OŠ Vuk Karadžić i na platou ispred glavne pošte u Vranju, a učestvovalo je više od 200 devojčica i devojaka u pionirskoj i seniorskoj konkurenciji.

 

 

 

 

U konkurenciji pionirki, pobednik je Forca – Janta Volej iz Skoplja, iz Severne Makedonije. Drugo mesto je osvojila Sokolica iz Zvečana, treće Radan iz Lebana, a četvrto Viktori Volej iz Skoplja, iz Severne Makedonije. Peto mesto je zauzeo Vidovdan iz Gračanice, šesto Panda iz Vranja, a sedmo Vranje.

U seniorskoj konkurenciji, Janta Volej Forca iz Skoplja, iz Severne Makedonije, osvojio je titulu pobednika. Drugo mesto je zauzeo Rabotnički iz Skoplja, iz Severne Makedonije, treće Panda iz Vranja, a četvrto TENT 2 iz Obrenovca.

 

 

 

 

Nenad Đorđević, gradski većnik za sport Vranja, Bratislav Antić, predsednik Sportskog saveza Vranja, Igor Miljković, generalni sekretar OSB i Oliver Tončić, predsednik Okružnog odbojkaškog saveza Pčinjskog okruga, predali su pehare i medalje najboljim ekipama i zahvalnice svim učesnicima turnira.

Odbojkaši OK Vranje i OK Viktori Volej iz Skoplja iz Severne Makedonije odigrali su revijalni meč povodom međunarodnog turnira “Pehar evropskih šampiona 2019”.