>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Jedinstvo iz Užica pobednik Memorijala “Ferid Mezildžić Fara”

OSS – OOS ZLATIBORSKOG OKRUGA

U sali osnovne škole Vladimir Perić Valter u Prijepolju odigran je jubilarni, 20. Memorijalni turnir “Ferid Mezildžić Fara” na kojem je trijumfovalo Jedinstvo iz Užica, a veliku pažnju je privukao pehar namenjen prvaku Evrope, koji su seniorke Srbije osvojile u Ankari, a seniori Srbije u Parizu, na XXXI EP 2019.

 

 

 

 

 

 

U finalu, Jedinstvo iz Užica je savladalo Rudar iz Pljevalja sa 2:0, dok je u meču za treće mesto, Jedinstvo iz Bijelog Polja je pobedilo Trendteks iz Prijepolja sa 2:1.

U polufinalnim utakmicama, Rudar iz Pljevalja, iz Crne Gore, pobedio je domaći Trendteks sa 2:1, dok je Jedinstvo iz Užica savladalo Jedinstvo iz Bijelog Polja, iz Crne Gore, sa 2:0.

 

 

 

 

Dr Milinko Mićović, direktor OŠ Vladimir Perić Valter, svečano je otvorio turnir, Mustafa Bašović je podelio zahvalnice ekipama.

Tradicionalno, Gordana Mezildžić, supruga Ferida Mezildžića, predala je prelazni pehar za prvo mesto, dok je pobednički pehar u trajno vlasništvo predao Zoran Petrić, otac Nemanje Petrića, kapitena muške seniorske reprezentacije Srbije, koji je zatim svečano zatvorio turnir.

 

 

 

 

 

Pehar koji su osvojile odbojkašice i odbojkaši Srbije na EP 2019. imali su prilike da vide građani Prijepolja, zaposleni u kompaniji Trendteks, generalnom sponzoru odbojkaškog kluba, zaposleni u filijali Banke Poštanska štedionica, generalnog sponzora OSS, zatim zaposleni na benzinskoj pumpi Luokil, zvaničnoj pumpi OSS, kao i učenici OŠ Vladimir Perić Valter u Prijepolju.