>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Inđija i Klek Srbijašume pobednici Kupa OSV – održan Seminar za trenere

OSS – OSV

Odbojkašice Inđije i odbojkaši Klek Srbijašuma iz Kleka pobednici su Kupa OSV. U finalnim mečevima, odigranim u dvorani SC “Odžaci” u Odžacima, odbojkašice Inđije su savladale Novi Sad sa 3:0, po setovima 25:11, 25:12 i 25:18, dok su odbojkaši Klek Srbijašuma u finalu pobedili Novi Sad Maneks sa 3:2, po setovima 23:25, 25:22, 25:12, 20:25 i 15:4.

 

 

 

 

 

 

 

U Odžacima je održan i Seminar za trenere u organizaciji Odbojkaškog saveza Vojvodine, Udruženja odbojkaških trenera Srbije i Udruženja odbojkaških trenera Vojvodine i Sportskog saveza opštine Odžaci.

 

 

Učesnike Seminara su pozdravili Petar Bogunović, predsednik OSV, Jelena Ignjatić, predsednik Sportskog saveza opštine Odžaci i Vladimir Batez, proslavljeni odbojkaš, sada Pokrajinski sekretar za sport i omladinu.

 

 

Predavači na Seminaru su bili dr Nedžad Osmankač, prof. dr Goran Nešić, prof. dr Marko Stojanović i prof. Dragan Grujičić.

 

 

Seminaru je prisustvovalo 158 trenera sa teritorije OSV, koji učestvuju u Drugoj ligi Sever, kao i Prvoj i Drugoj Vojvođanskoj ligi i u takmičenjima mlađih kategorija.

Učesnici Seminara su na poklon dobili knjigu “ODBOJKA – umeće koučinga”, koja je delo šest autora, između ostalih dr Nedžada Osmankača i prof. dr Gorana Nešića.

Više informacija možete pronaći na: https://osv.rs/