>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Na II Kupu cara Konstantina pehari za kadetkinje Dubočice i kadete Desetke

OSS – ODBOJKAŠKI SAVEZ NIŠAVSKOG OKRUGA

U sali OŠ "Miroslav Antić" u Nišu, u organizaciji Odbojkaškog saveza Nišavskog okruga, odigran je drugi međunarodni Kup cara Konstantina. Na dva terena, u dva dana, odigrane su ukupno 32 utakmice. U konkurenciji kadetkinja prvo mesto osvojila je Dubočica iz Leskovca, koja je u finalu savladala skopski Janta Volej sa 2:0. U meču za treće mesto, u duelu niških ekipa, Milenijum je savladao Stampedo sa 2:1. Peto mesto zauzeo je Topličanin iz Prokuplja, šesto Jagodina, sedma je Desetka iz Niša, a osmi Pirot. Vanja Ivanović (Dubočica) proglašena je za najbolju igračicu turnira, dok je najmlađa učesnica turnira bila Minja Lakićević (Jagodina).

 

 

 

 

 

 

 

Kadeti Desetke iz Niša osvojili su prvo mesto, pošto su u finalu savladali Dubočicu iz Leskovca sa 2:0. Treće mesto osvojio je Borac iz Paraćina, četvrto Pirot, peto mesto Topličanin iz Prokuplja, šesto Niš, sedmo Jagodina, a osmo Janta Volej iz Skoplja. Najbolji igrač turnira je Petar Ristić, a najmlađi učesnik Milan Panić, obojica članovi OK Desetka.

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručili su Ljubodrag Brkić, predsednik OSNO i Milovan Stojadinović, sekretar OSNO.

Više informaicja možete pronaći na: http://osno.org.rs/desetka-odbranila-dubocica-osvojila-prvo-mesto-na-kupu-cara-konstantina