>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Lokomotiva iz Sofije i Desetka iz Niša pobednici premijernog Kupa Cara Konstantina

OSS – ODBOJKAŠKI SAVEZ NIŠAVSKOG OKRUGA

 

Prvi međunarodni odbojkaški turnir "Kup Cara Konstantina", u konkurenciji pionirki i kadeta, odigran je u sali OŠ "Miroslav Antić" u Nišu, u organizaciji Odbojkaškog saveza Nišavskog okruga i pod pokroviteljstvom Grada Niša. Na turniru je učestvovalo po 8 ekipa a odigrane su 32 utakmice.

 

 

Prvog dana takmičenja, kadeti Desetke iz Niša su u finalu savladali Lotus iz Čačka sa 2:0. Treće mesto je zauzeo Topličanin iz Prokuplja, četvrto Atlos (Orestijada, Grčka), peto Knjaževac, šesto Topličanin 97 iz Prokuplja, sedmo Niš, a osmo Pirot. Mihajlo Stojiljković (Desetka, Niš) proglašen je za najboljeg igrača turnira.

Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, posetio je učesnike turnira drugog dana takmičenja, pozdravio ih i poželeo uspeh na turniru.

Pionirke Lokomotive iz Sofije su u finalu pobedile Dubočicu iz Leskovca sa 2:0. Treće mesto je zauzela Panda iz Vranja, četvrto selekcija Skoplja iz BJR Makedonije, peto Milenijum iz Niša, šesto Topličanin iz Prokuplja, sedmo Desetka iz Niša, a osma Bor. Evelina Lazarova (Lokomotiva Sofija) je proglašena za najbolju igračicu turnira.

Više informacija možete pogledati na: http://osno.org.rs/prvi-kup-cara-konstantina-zavrsen-pobedom-niske-desetke-i-lokomotive-iz-sofije