>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

OSV – 8. NOVOGODIŠNJI FESTIVAL ODBOJKE

OSV – 8. NOVOGODIŠNJI FESTIVAL ODBOJKE

Gradiška, Letnjikovac volej, Srem Iton, Mladost, Vojvodina NS seme i As Batajnica pobednici Novogodišnjeg festivala odbojke.

 

 

 

 

 

 

 

 

U Novom Sadu je u sbuotu završen 8. Novogodišnji međunarodni festival odbojke u organizaciji Odbojkaškog saveza Vojvodine, uz učešće 66 ekipa iz Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije.

U kategoriji „pionirke B“ prvo mesto je osvojila Gradiška, drugo As iz Beograda, a treće Star, a u kategoriji „kadetkinje B“ prvi je Letnjikovac volej, drugi Zaslon iz Šapca, a treći NS tim.

Mladost iz Novog Sada je pobednik u konkurenciji pionirki, drugo mesto je osvojio NIS Spartak iz Subotice, a treće Sterija iz Beograda.

Pioniri Srem Itona iz Sremske Mitrovice su osvojili prvo mesto, Blok Aut iz Beograda drugo, dok je Proleter iz Bavaništa bio treći.

Prvo mesto u konkurenciji kadetkinja osvojio je As iz Batajnice, drugo Klek MD iz Zrenjanina, a treće Osijek iz Hrvatske.

U konkurenciji kadeta pobednik je Vojvodina NS seme iz Novog Sada, drugi je Blok Aut iz Beograda, a treći Žužemberk iz Slovenije.

Nagrade najboljiim ekipama i pojedincima predali su Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, Petar Bogunović, predsednik OSV, Dušan Keser, direktor takmičenja OSS, Dragan Tadić, nekadašnji direktor takmičenja OSS, Igor Miljković, generalni sekretar OSB, Branko Majkić, direktor takmičenja OSV, Vladimir Šiška, član predsedništva OSV, Ljubica Mijatović Topalov, zamenik načelnika Gradske uprave za sport i omladinu Novog Sada, Boris Kolarević, vrhovni sudija OSS, Anđelko Popović, predsednik UOSV, Branislav Dobrodolski, generalni sekretar OSV, Milorad Kijac, član predsedništva OSV, Velibor Ivanović, član predsedništva OSV i Siniša Antonić, predsednik komisije za odbojku na pesku OSS.

Najbolji pojedinci su Una Vajagić iz Mladosti iz Novog Sada (pionirke), Sara Komazec iz Asa iz Natajnice (kadetkinje), Bojan Milutinović iz Srem Itona iz Sremske Mitrovice (pioniri) i Veljko Prišić iz Vojvodine NS seme iz Novog Sada (kadeti), a nagrade im je predao Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS.

OSV je dodelio i dve nagrade za doprinos razvoju i unapređenju odbojke. Nagrade su dobili Boža Kojić i Goranu Vorkapiću, a plakete su im uručili Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, i Petar Bogunović, predsednik OSV.

Utakmice su igrane u velikoj sali SPC „Vojvodina“, u osnovnoj školi „Jožef Atila“, gimnaziji „Isidora Sekulić“ i u sali Centra za sport – „Đačko igralište“.

 

Više informacija možete pronaći na: http://osv.rs/