>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Niš pobednik turnira sudija – Ivan Miljković pozdravio učesnike

OSS – 3. TURNIR ODBOJKAŠKIH SUDIJA SRBIJE

 

Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, prilikom povratka sa Kosova i Metohije, gde je razgovarao sa lokalnim zvaničnicima i odbojkaškim radnicima u Gračanici, posetio je Niš i pozdravio učesnike 3. turnita odbojkaških sudija Srbije.

 

 

 

 

Turnir je organizovalo Udruženje odbojkaških sudija Grada Niša, a u hali Čair su igrali: Sudijska organizacija Odbojkaškog saveza Beograda, Udruženje odbojkaških sudija Kraljeva i Udruženje odbojkaških sudija Međuokružnog odbojkaškog saveza Kragujevca.
Pored Ivana Miljkovića, prvog potpredsednika OSS, učesnike turnira su pozdravili i Igor Miljković, generalni sekretar OSB, i Mirko Janković međunarodni sudija i počasni član UOSGN.
Niš je u finalu savladao Beograd sa 2:1 (10:25, 25:16, 15:13), dok je u meču za treće mesto Kragujevac pobedio Kraljevo sa 2:1 (21:25, 25:19, 15:7).
Nagradu za fer – plej osvojilo je Kraljevo.
Po završetku finala održana je ceremonija na kojoj su priznanja ekipama uručili Nikola Brkić predsednik UOSGN, Milica Lošić, potpredsednik UOSGN i Milan Miladinović, član Nadzornog odbora UOSGN.