>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Vizura – Himik u četvrtak (19.00) u Brčkom

SENIORKE – KUP CEV 2017.

U osmini finala Kupa CEV 2017. odbojkašice Vizure i ukrajinskog Himika iz Južnjeg odigraće samo jedan meč i to narednog četvrtka, 23. feburara od 19.00 časova u dvorani Magnet u Brčkom, u Bosni i Hercegovini, saopštio je CEV. Pobednik utakmice će se plasirati u četvrtfinale Kupa CEV 2017.

 

 

 

Zbog magle na aerodromu u Odesi, odbojkašice  Vizure nisu uspele da doputuju u Ukrajinu na prvi meč osmine finala, koji je trebalo da se odigra 7. februara. Evropska odbojkaška konfederacija je na osnovu prikupljene dokumentacije konstatovala da je Vizura učinila sve kako bi stigla na utakmicu i da su objektivne okolnosti uticale da se meč ne odigra. CEV je odlučio da, u duhu fer – pleja, o plasmanu u četvrtfinale odlučuje jedna utakmica, koja će se odigrati na neutralnom terenu bez prisustva gledalaca, kako bi ekipe bile u ravnopravnom položaju.

Na sajtu www.laola1.tv najavljen je direktan prenos meča, na linku: http://www.laola1.tv/en-int/livestream/vizura-beograd-khimik-yuzhny-len

Pobednik meča Vizura – Himik igraće u četvrtfinalu (8. i 15. mart) protiv pobednika dvomeča Dinamo Kazanj (RUS) – Bimal Jedinstvo Brčko (BIH). U prvom meču, odigranom u Kazanju, Dinamo je pobedio sa 3:0 (25:12, 25:11, 25:17).

Više informacija iz Kupa CEV možete pogledati na: http://www.ossrb.org/kup-cev-z/news/seniorke-kup-cev