>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Umesto u Ukrajini, odbojkašice Vizure večeras u Beogradu

SENIORKE – KUP CEV 2017.

 

Odbojkašice Vizure vratiće se u Beograd večeras u 19,25 časova iz Istanbula, pošto zbog magle u Odesi nisu uspele da otputuju u Ukrajinu na prvi meč osmine finala Kupa CEV 2017. protiv ukrajinskog Himika iz Južnjeg, za koji igra Mina Tomić.

 

 

 

Ekspedicija Vizure je juče ujutro (ponedeljak, 6. fenruar) otuputovala za Istanbul. Po dolasku u Tursku dobili su informaciju da je let za Odesu otkazan zbog magle u ukrajinskom gradu. Prvi jutrošnji pokušaj poletanja iz Istanbula je takođe bio otkazan, da bi u drugom pokušaju avion stigao do Odese i posle 30 minuta kruženja i dva pokušaja sletanja ipak odustao zbog guste magle i vratio se u Istanbul. Svi naknadni današnji letovi za Odesu su otkazani, tako da će se odbojkašice Vizure večeras vratiti u Beograd.
Konačnu odluku o prvoj utakmici doneće CEV.
Druga utakmica je zakazana za četvrtak, 23. februara od 19,00 časova u dvorani SC “Šumice” u Beogradu.
Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 dobijaju se 3 boda, a ukoliko je rezultat 3:2, pobednik dobija 2 boda, a poraženi 1 bod. Ukoliko obe ekipe posle dve utakmice imaju isti broj bodova, konačnog pobednika će odlučiti “zlatni set” (do 15 poena), koji će se odigrati odmah po završetku druge utakmice.
Ukoliko eliminiše Ukrajinke, Vizura će u četvrtfinalu (8. i 15. mart) igrati protiv pobednika dvomeča Dinamo Kazanj (RUS) – Bimal Jedinstvo Brčko (BIH).
Više informacija iz Kupa CEV možete pogledati na: http://www.ossrb.org/kup-cev-z/news/seniorke-kup-cev