>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Jedinstvo iz Stare Pazove u sredu (19,00) u Nemačkoj – Vizura u februaru u osmini finala

SENIORKE – KUP CEV 2017.

Odbojkašice Vizure i Jedinstva iz Stare Pazove predstavljaće Srbiju u Kupu CEV 2017. Vizura je izborila plasman u osminu finala, dok će Jedinstvo startovati u 1. kolu. U prvoj utakmici 1. kola, Jedinstvo će gostovati u Nemačkoj. Meč Rote Raben – Jedinstvo odigraće se u Vilzbiburgu u sredu, 14. decembra od 19,00 časova.

 

 

Revanš utakmica će se odigrati 21. decembra od 19,00 časova u Hali sportova u Staroj Pazovi.

Ukoliko eliminišu Nemice, odbojkašice Jedinstva će u šesnaestini finala (11. i 25. januar) igrati protiv mađarske Linamar Bekeščabe, za koju igra Tatjana Matić, a trener je Saša Nedeljković.

Jedinstvo iz Stare Pazove i Rote Raben Vilzbiburg iz Nemačke igrali su u šesnaestini finala Kupa Izazivača 2015. U prvoj utakmici, odigranoj 10. decembra 2014. u Nemačkoj, Rote Raben je pobedio Jedinstvo sa 3:0 (25:21, 26:24, 25:22). U revanšu u Staroj Pazovi, 17. decembra 2014, Jedinstvo je u regularnom toku savladalo Rote Raben sa 3:1 (25:20, 20:25, 25:21, 25:13), pa je morao da se igra “zlatni set”. Nemice su bile uspešnije sa 15:13 i plasirale se u osminu finala.

Vizura će u osmini finala (8. i 22. februara) igrati protiv pobednika duela šesnaestine finala između rumunskog CSM Targovišta (Ivana Đerisilo, Suzana Ćebić, Dragan Nešić, Nenad Đurović) i ukrajinskog Himika iz Južnjeg (Mina Tomić). Prvi meč će se odigrati u Rumuniji ili Ukrajini, a revanš u Beogradu.

Pored Vizure i Jedinstva iz Stare Pazove, Srbiju će predstavljati 13 igračica i 4 trenera, koji nastupaju u 11 klubova iz 10 zemalja (Grčka, Rumunija, Slovenija, Ukrajina, Mađarska, Bugarska, Italija, Francuska, Švajcarska, Bosna i Hercegovina).

Odbojkašice i treneri iz Srbije u Kupu CEV 2017:

Ivana Ostojić (Tiras, Grčka), Ivana Đerisilo, Suzana Ćebić, Dragan Nešić, Nenad Đurović (CSM Targovište, Rumunija), Olivera Kostić (Kalcit Ljubljana, Slovenija), Mina Tomić (Himik Južnji, Ukrajina), Tatjana Matić, Saša Nedeljković (Linamar Bekeščaba, Mađarska), Kristina Češljar, Darko Mitrović (Marica Plovdiv, Bugarska), Aleksandra Milosavljević (Nova KBM Branik Maribor, Slovenija), Jovana Stevanović (Pomi Kazalmađore, Italija), Sanja Bursać, Tanja Grbić (Kan, Francuska), Tamara Ignjić (TSV Didingen, Švajcarska), Milica Radović (Bimal Jedinstvo Brčko, Bosna i Hercegovina).

U 1. kolu i šesnaestini finala Kupa CEV sudiće Svetlana Zotović, Tomislav Popović, Predrag Balandžić, Đorđe Stevanović i Aleksandra Balandžić, međunarodne sudije iz Srbije.

 

SENIORKE – KUP CEV 2017. – 1. KOLO:

VILZBIBURG – SREDA, 14. DECEMBAR:

ROTE RABEN VILZBIBURG – JEDINSTVO     19,00

Sudije: Arnis Kele iz Letonije i Glorija Souto Himenes iz Španije.

 

STARA PAZOVA (HALA SPORTOVA) – SREDA, 21. DECEMBAR:

JEDINSTVO – ROTE RABEN VILZBIBURG     19,00

Sudije: Tijen Kuc iz Belgije i Gregor Novak iz Slovenije.