>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Crvena zvezda za polufinale protiv Post Švehata iz Austrije

SENIORKE – KUP CEV – ČELENDŽ RUNDA

 

Odbojkašice Crvene zvezde igraće u čelendž rundi Kupa CEV protiv Post Švehat iz Austrije. Prva utakmica će se odigrati između 22. i 24. Februara u dvorani Šumice u Beogradu, dok je revanš na program između 01. i 03. marta u Švehatu, u Austriji. Austrijanke su u četvrtfinalu eliminisale Galatasaraj Istanbul iz Turske, za koji igraju Vesna Đurišić i Ivana Đerisilo, pošto su u Istanbulu u “zlatnom setu” trijumfovale sa 16:14. U regularnom toku Galatasaraj je slavio sa 3:2, po setovima 25:18, 12:25, 22:25, 25:22 i 15:11. S obzirom da je Post Švehat u prvoj utakmici pobedio sa 3:2, odluka o pobedniku je pala posle “zlatnog seta”.

 

 

 

 

 

 

 

Post Švehat je u šesnaestini finala Kupa CEV eliminisao Vizuru, pošto je u prvoj utakmici, u Beogradu, pobedio sa 3:0, a u revanšu u Švehatu sa 3:2.

Ukoliko izbore plasman u polufinale, crveno – bele će u meču za finale Kupa CEV igrati protiv pobednika meča Organika Lođ (Poljska) – pobednik dvomeča Urbino (Italija) – Bešiktaš Istanbul (Turska).

Od ove godine u Kupu CEV se ne igra Finalni turniri, već po dve utakmice (kod kuće i u gostima), kako u čelendž rundi, tako i u polufinalu i finalu.

 

 

SENIORKE – KUP CEV – ČELENDŽ RUNDA (22./24. FEBRUAR – 01./03. MART):

 

CRVENA ZVEZDA – POST ŠVEHAT (AUT)

 

ORGANIKA LOĐ (POL) – POBEDNIK DVOMEČA URBINO (ITA) – BEŠIKTAŠ ISTANBUL (TUR)

 

 

MILUZ (FRA) – DABROVA GORNIČA (POL)

 

FOPAPEDRETI BERGAMO (ITA) – POBEDNIK DVOMEČA NOJŠATEL (SUI) – DINAMO KRASNODAR (RUS)