>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Crvena zvezda u polufinalu protiv Uraločke

SENIORKE – FINALNI TURNIR KUPA CEV

Odbojkašice Crvene zvezde igraće u polufinalu Kupa CEV protiv Uraločke iz Jekaterinburga, dok će se u drugm polufinalu sastati Rabita Baku – Jamamaj Busto Arsicio, saopštio je danas CEV. Finalni turnir Kupa CEV u konkurenciji odbojkašica odigraće se 20. i 21. marta u Bakuu, u Azerbejdžanu.



Srbiju će na Finalnom turniru Kupa CEV, pored Crvene zvezde, predstavljati i igračice Aleksandra Avramović, Bojana Doganjić, Silvija Popović, Sanja Starović i Vesna Tomašević, kao i trener Dragutin Baltić, članovi Rabite Bakua iz Azerbejdžana. Zanimljivo je da je Baku poslednji put put bio domaćin jednog Evropskog Kupa 2002. godine (09. i 10. marta), kada je Azerail Baku osvojio titulu pobednika Top Tims Kupa, pošto je u finalu savladao Jedinstvo iz Užica.
Na turniru u Bakuu biće podeljeno i osam pojedinačnih nagrada. Nagrađeni će biti: najbolji igrač turnira (MVP), zatim najbolji poenter, smečer, bloker, server, primač, libero i tehničar.

SENIORKE – KUP CEV – FINALNI TURNIR – BAKU, AZERBEJDŽAN (20. I 21. MART) – RASPORED UTAKMICA (SATNICA ĆE NAKNADNO BITI SAOPŠTENA):

SUBOTA, 20. MART – POLUFINALE:
CRVENA ZVEZDA – URALOČKA JEKATERINBURG (RUSIJA)
RABITA BAKU (AZERBEJDŽAN) – JAMAMAJ BUSTO ARSICIO (ITALIJA)

NEDELJA, 21. MART:
FINALE:
MEČ ZA TREĆE MESTO:

Na Finalnom turniru Kupa CEV u Bakuu sudiće Harald Sođa iz Austrije, Gad Ejzikovic iz Izraela, Dušan Hodon iz Slovačke i Viktor Kozlovskij iz Ukrajine.