>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U sredu PAOK u Novom Pazaru (18,00 – www.laola1.tv), Crvena zvezda u Antverpenu (20,30)

SENIORI – KUP CEV 2017.

 

Od tri srpska predstavnika u šesnaestini finala Kupa CEV 2017. u konkurenciji odbojkaša, dva će nastupiti sutra (četvrtak, 5. januar). Novi Pazar će u prvoj utakmici ugostiti grčki PAOK iz Soluna od 18,00 časova u dvorani “Pendik”, uz direktan prenos na: http://www.laola1.tv/en-int/livestream/ok-novi-pazar-paok-thessaloniki-len. Belgijski Antverpen će na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu od 20,30 časova.

 

 

Treći srpski predstavnik, Vojvodina NS Seme iz Novog Sada odigraće prvi meč šesnaestine finala naredne srede, 11. januara od 19,00 časova u maloj sali SPC “Vojvodina” u Novom Sadu protiv rumunske Arkade iz Galacija, za koju igraju Bojan Janić, Nikola Rosić i Nemanja Radović.
Revanš utakmica PAOK – Novi Pazar odigraće se 19. januara od 18,00 časova po našem vremenu u dvorani PAOK u Solunu.
Crvena zvezda će u drugoj utakmici šesnaestine finala biti domaćin Antverpenu u dvorani USC “Voždovac” na Banjici u Beogradu, 18. januara od 19,00 časova.
Druga utakmica Arkada Galaci – Vojvodina NS Seme odigraće se 18. januara u Galaciju od 16,00 časova po našem vremenu.
Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 dobijaju se 3 boda, a ukoliko je rezultat 3:2, pobednik dobija 2 boda, a poraženi 1 bod. Ukoliko obe ekipe posle dve utakmice imaju isti broj bodova, konačnog pobednika će odlučiti “zlatni set” (do 15 poena), koji će se odigrati odmah po završetku druge utakmice.
U slučaju trijumfa, Novi Pazar će u osmini finala igrati protiv pobednika duela Tur (FRA) – Volejbal Brno (CZE), Crvena zvezda protiv boljeg iz dvomeča Mladost Brčko (BIH) – Volejs Rajnmajn (GER), a Vojvodina NS Seme sa boljim iz duela Pjaćenca (ITA) – Hipo Tirol Insbruk (AUT). Mečevi osmine finala Kupa CEV na programu su 1. i 15. februara.
Više informacija iz Kupa CEV možete pogledati na: http://www.ossrb.org/kup-cev-m/news/seniori-kup-cev