>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Novosađani u utorak protiv Trentina – “crno – beli” u četvrtak dočekuju Krajovu

SENIORI – KUP CEV 2015.

 

Odbojkaši Vojvodine NS Seme iz Novog Sada i Partizana Vizure predstavljaće Srbiju u Kupu CEV 2015. U prvim utakmicama šesnaestine finala srpski klubovi su domaćini. Vojvodina NS Seme će sutra (utorak, 4. novombar) u maloj sali SPC “Vojvodina” u Novom Sadu dočekati Dijatek Trentino iz Italije od 19,30 časova. Partizan Vizura će u četvrtak, 6. novembra od 17,00 časovu u dvorani Šumice u Beogradu dočekati SCM Krajovu iz Rumunije, za koju igraju Predrag Bićanin i Petar Turanjanin.

 

Revanš meč Dijatek Trentino – Vojvodina NS Seme odigraće se 19. novembra od 20,30 časova u dvorani Palatrento u Trentu. Pobednik duela Vojvodina NS Seme – Trentino igraće u osmini finala, 3. i 17. decembra, protiv pobednika dvomeča Mladost Brčko (BIH) – Makabi Tel Aviv (ISR).

Revanš utakmica SCM Krajova – Partizan Vizura odigraće se 19. novembra od 18,15 časova po našem vremenu u dvorani “Olcenija” u Krajovi. Ukoliko eliminišu Rumune, “crno – beli” će u osmini finala, 3. i 17. decembra, igrati protiv pobednika duela Kečkemet (HUN) – Dinamo Bukurešt (ROU).