>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U plej – ofu Kupa CEV šest odbojkašica i odbojkaša iz Srbije

SENIORKE I SENIORI – KUP CEV 2014.

 

U plej – ofu Kupa CEV, koji će se odigrati 05. i 12. februara, igraće šest odbojkašica i odbojkaša iz Srbije: Tijana Malešević, Mina Tomić, Miloš Nikić, Nikola Jovović, Marko Ivović i Aleksa Brđović.

 

Plasman u plej – of Kupa CEV 2014. u konkurenciji odbojkašica izborili su Fenerbahče Istanbul iz Turske, Fakro Mušina iz Poljske, Himik Južnji iz Ukrajine, za koji igra Mina Tomić, i Uraločka Jekaterinburg iz Rusije, dok će im rivali biti ekipe koje su u plej – of stigle na osnovu plasman u Deniz Bank Ligi šampiona: Agel Prostejov iz Češke, za koji igra Tijana Malešević, Azeriol Baku iz Azerbejdžana, Drezdner iz Nemačke i Dinamo Romprest Bukurešt iz Rumunije.

Plasman u plej – of Kupa CEV 2014. u konkurenciji odbojkaša izborili su TV Ingerzol Bil iz Nemačke, Malije Mili Pjango Ankara iz Turske, Gubernija Njižni Novgorod iz Rusije, za koju igra Miloš Nikić, i PGE Skra Belhatov iz Poljske, za koji igra Aleksa Brđović, a rivali će im biti ekipe koje su u plej – of stigle na osnovu plasman u Deniz Bank Ligi šampiona: Pariz Volej iz Francuske, za koji igra Marko Ivović, Tomis Konstanca iz Rumunije, Olimpijakos Pirej iz Grčke i Fridrihshafen iz Nemačke, za koji igra Nikola Jovović.

 

SENIORKE – KUP CEV 2014. – PLEJ-OF (05. I 12. FEBRUAR) – RASPORED:

Agel Prostejov (CZR) – Fenerbahče Istanbul (TUR)

Fakro Mušina (POL) – Azeriol Baku (AZE)

Himik Južnji (UKR) – Drezdner (GER)

Uraločka Jekaterinburg (RUS) – Dinamo Romprest Bukurešt (ROU)

 

 

SENIORI – KUP CEV 2014. – PLEJ-OF (05. I 12. FEBRUAR) – RASPORED:

Pariz Volej (FRA) – TV Ingerzol Bil (GER)

Malije Mili Pjango Ankara (TUR) – Tomis Konstanca (ROU)

Gubernija Njižni Novgorod (RUS) – Olimpijakos Pirej (GRE)

Fridrihshafen (GER) – PGE Skra Belhatov (POL)