>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Nezaboravno druženje oko 1000 učenica i učenika OŠ “Duško Radović” i štićenika Doma za nezbrinutu decu “Duško Radović” u Nišu sa najboljim odbojkašima Srbije

XXV SVETSKA LIGA 2014.

 

Druženje prepuno pozitivne energije, neazboravno, kako za oko 1000 osnovaca, tako i za reprezentivce, organizovano je danas u OŠ “Dušan Radović” u Nišu, u okviru projekta “Odbojka spaja” Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije “Vip mobile”, generalnog sponzora OSS, u akciji društveno odgovornog ponašanja. Reprezentativnci su se družili sa osnovcima, ali i štićenicima Doma za nezbrinutu decu “Duško Radović” u Nišu, koje su posetili u januaru.

 

 

 

 

 

Osnovcima su se obratili Milan Pešić, Gradski većnik Niša zadužen za sport, Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Božidar Stošić, direktor Škole, i Dragan Stanković, kapiten seniora Srbije.

 

 

Usledilo je delenje poklona, lopti i dresova, a zatim je organizovana revijalna utakmica u kojoj je pobedio slogan “Odbojka spaja”.

 

 

Pored kompletne muške reprezentacije Srbije, druženju sa osnovcima u Nišu prisustvovali su i članovi delegacije Rusije, Libencio Konti, supervizor FIVB, Akihiko Tano, međunarodni sudija iz Japana i Valed Abdelsamad, međunarodni sudija iz Egipta.

 

IZJAVA MILANA PEŠIĆA

 

IZJAVA SLOBODANA MILOŠEVIĆA

 

IZJAVA LIBENCIJA KONTIJA

 

IZJAVA BOŽIDARA STOŠIĆA

 

IZJAVA DRAGANA STANKOVIĆA

 

Kompletnu galeriju fotografija iz škole “Dušan Radović” možete pogledati na linku: http://galerija.ossrb.org/thumbnails.php?album=324

Seniori Srbije će u dvorani „Čair“ u Nišu igrati utakmice I vikenda B grupe I divizije, jubilarne XXV Svetske lige 2014. protiv Rusije, akutelnog Olimpijskog pobednika, prvaka Evrope i pobednika Svetske lige. Obe utakmice će se odigrati u dvorani Čair, prva u petak 30. maja, a druga u subotu, 31. maja, obe od 20,00 časova.