>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Seniori Srbije posetili Dom „Duško Radović“ u Nišu

SENIORI – KVALIFIKACIJE ZA XVIII SP 2014.

 

Odbojkaški savez Srbije i Kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, nastavili su akciju društveno odgovornog ponašanja. Muška seniorska reprezentacije Srbije posetila je danas Dom za decu i omladinu “Duško Radović u Nišu. Reprezentativci Srbije su štićenicima Doma poklonili kalendare OSS za 2014, kao i lopte i dresove.

 

 

 

 

 

Štićenike Doma, kao i reprezentativce i predstavnike medija pozdravili su Darko Bulatović, predsednik gradske opštine “Crveni krst” u ime gradonačelnika Niša, Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS i Gordana Živaljević, direktor Doma “Duško Radović”.

 

 

 

 

Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, predvodio je delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije, a u poseti Domu bila je i Gabrijela Bulgariju iz Rumunije, član Sportsko – organizacione komisije CEV i supervizor CEV na turniru u Nišu.

 

IZJAVA DARKA BULATOVIĆA

 

 

IZJAVA GORDANE ŽIVALJEVIĆ

 

 

IZJAVA GABRIJELE BULGARIJU

 

IZJAVA SLOBODANA MILOŠEVIĆA

 

 

Seniori Srbije će u dvorani „Čair“ u Nišu igrati na turniru J grupe III runde Evropskih kvalifikacija za SP 2014. od 03. – 05. januara.

Muška seniorska reprezentacija Srbije će u Nišu 1. kolu, 03. januara od 18,00 časova, igrati protiv BJR Makedonije. U 2. kolu, 04. januara, Srbija će igrati protiv Slovenije (18,00), a u poslednjem, 3. kolu, 05. januara, protiv Portugalije od 18,00 časova.