>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Seniori osvojili vrh Jahorine, predsednik OSRS uručio plaketu srpskom timu

SENIORI – XIX SP 2018.

 

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije koja se nalazi na Palama gde se priprema za XIX SP 2018, koje će se odigrati 9 – 30. septembra u Bugarskoj i Italiji, slobodan dan je iskoristila da “osvoji” vrh Jahorine. Na izletu su prisustvovali i predsednici Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić i Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović  kao i Boško Jugović načelnik Opštine Pale.

 

 

Predsednik Odbojkaškog saveza  Srbije Zoran Gajić zahvalio se na gostoprimstvu koje je ukazano odbojkaškim reprezentacijama na Palama, odnosno u Republici Srpskoj.

- Najtoplije se zahvaljujem na gostoprimstvu koje nam je ukazano ali i na odličnim uslovima za rad. Mi se ovde zaista osećamo kao kod kuće i nadam se da će kao i prošle i  ove godine pripreme reprezentacije na Palama biti uspešne – rekao je Gajić.

Milutin Popović, predsednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske uručio je odbojkaškoj reprezentaciji Srbije plaketu za izuzetne takmičarske rezultate, doprinos i afirmaciju odbojkaškog sporta, a posebnu plaketu za doprinos razvoju odbojkaškog sporta u Republici Srpskoj uručio je Aleksandru Okoliću koji je prve odbojkaške korake načinio upravo na ovim prostorima.

- Drago mi je što možemo dati svoj doprinos da se reprezentacija Srbije oseća ugodno i ima dobre uslove za rad na Palama, a sportistima želimo mnogo sreće na predstojećem Svetskom prvenstvu – rekao je Popović.

Boško Jugović , načelnik Opštine Pale zahvalio se Odbojkaškom savezu Srbije na poverenju i poželeo mnogo sreće na Svetskom prvenstvu:

- Mi reprezentaciju Srbije doživljamo kao svoju, teško je opisati koliko zadovoljstvo osećamo što imamo priliku da ugostimo selekcije Srbije na pripremama. Trudimo se da budemo dobri domaćini, da se sportisti osećaju ugodno i nadam se da u tome uspevamo. Nama je izuzetno važno da su se Pale pokazale kao dobar domaćin i neko ko ima dobre uslove za rad. Drago nam je da su čelnici Odbojkaškog saveza Srbije odlučili da nama ukažu poverenje da mi budemo domaćini i odbojkašima i odbojkašicama, a naravno nadamo se da će delić našeg truda biti ugrađen u buduće medalje koje će oni osvajati – rekao je načelnik opštine Pale.