>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U Kragujevcu testirano 20 pionira iz 6 klubova

PIONIRI

 

Treći trening i testiranje kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije održano je juče (nedelja, 19. novembar) u dvorani Šumarice u Kragujevcu. Testiranje su obavili Ognjen Bulić, prvi trener pionira Srbije, Bojan Mihajlović, drugi trener pionira Srbije, dr Ljuban Martinović, lekar svih nacionalnih selekcija i dr Bogdan Sretenović, predsednik UOTS, član IO OSS, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za mušku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju Srbije, a učesnike su pozdravili Vladimir Jović, predsednik Međuokružnog odbojkaškog saveza Kragujevac, i Nenad Cvetković, generalni sekretar MOS Kragujevac.

 

 

 

 

 

Treningu je prisustvovalo 20 odbojkaša iz 6 klubova: Radnički iz Kragujevca, Fortuna Plus iz Aranđelovca, Jagodina, Tehničar iz Kraljeva, Ribnica iz Kraljeva i Kneginja Milica iz Trstenika.

 

 

 

 

Na tri do sada održana treninga, u Beočinu (26 pionira iz 8 klubova), Nišu (11 pionira iz 3 kluba) i Kragujevcu (20 pionira iz 6 klubova), testirano je ukupno 57 pionira iz 17 klubova.
Odbojkaški savez Srbije će, u saradnji sa regionalnim odbojkaškim organizacijama, tokom novembra i decembra organizovati treninge i testiranja kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije. Okupljanje pionira se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igrača rođenih 2003, 2004. i 2005, kao i određivanja šireg spiska kandidata za takmičenja u narednoj godini.