>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Drugi trening pionira održan u Nišu – treće testiranje u nedelju u Kragujevcu

PIONIRI

 

Drugi trening i testiranje kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije održano je danas (sreda, 15. novembar) u maloj sali dvorane Čair u Nišu. Testiranje su obavili Ognjen Bulić, prvi trener pionira Srbije, Bojan Mihajlović, drugi trener pionira Srbije, dr Ljuban Martinović, lekar svih nacionalnih selekcija i dr Bogdan Sretenović, predsednik UOTS, član IO OSS, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za mušku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju Srbije, a učesnike je pozdravio Ljubodrag Brkić, predsednik Odbojkaškog saveza Nišavskog okruga.

 

 

 

 

Treningu je prisustvovalo 11 odbojkaša iz 3 kluba: Desetka iz Niša, Niš i Surdulica.
Na dva treninga, u Beočinu (26 pionira iz 8 klubova) i Nišu (11 pionira iz 3 kluba), testirano je ukupno 37 pionira iz 11 klubova.

 

 

 

Odbojkaški savez Srbije će, u saradnji sa regionalnim odbojkaškim organizacijama, tokom novembra i decembra organizovati treninge i testiranja kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije. Okupljanje pionira se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igrača rođenih 2003, 2004. i 2005, kao i određivanja šireg spiska kandidata za takmičenja u narednoj godini.
Treći trening će se održati u nedelju, 19. novembra od 17.00 časova u dvorani Šumarice u Kragujevcu.