>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

26 pionira iz 8 klubova na prvom treningu u Beočinu

PIONIRI

 

U dvorani SPC Beočin u Beočinu, danas je održan prvi trening i testiranje kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije. Testiranje su obavili Ognjen Bulić, prvi trener pionira Srbije, Bojan Mihajlović, drugi trener pionira Srbije, dr Ljuban Martinović, lekar svih nacionalnih selekcija i dr Bogdan Sretenović, predsednik UOTS, član IO OSS, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za mušku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju Srbije, a goste je pozdravio Branislav Dobrodolski, generalni sekretar OSV.

 

 

 

 

 

Treningu je prisustvovalo 26 kandidata iz 8 klubova: Partizan iz Bača, SK volej iz Novog Sada, Banat iz Vršca, Voriors iz Bačke Palanke, Proleter iz Zrenjanina, Stražilovo iz Sremskih Karlovaca, Klek Srbijašume i Vojvodina NS seme iz Novog Sada.

 

 

 

 

Odbojkaški savez Srbije će, u saradnji sa regionalnim odbojkaškim organizacijama, tokom novembra i decembra organizovati treninge i testiranja kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije. Okupljanje pionira se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igrača rođenih 2003, 2004. i 2005, kao i određivanja šireg spiska kandidata za takmičenja u narednoj godini.
Drugo testiranje pionira zakazano je za sutra (sreda, 15. novembar) od 11.30 časova u maloj sali dvorane Čair u Nišu.
Treći trening će se održati u nedelju, 19. novembra od 17.00 časova u dvorani Šumarice u Kragujevcu.