>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Kategorija: EVROPSKA LIGA

Prvakinje Evrope startuju u Belgiji – pored odbojkašica u EL 2013 i jedan supervizor i četvorica sudija iz Srbije

SENIORKE – V EVROPSKA LIGA 2013.

 

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, trostruki pobednik Evropske lige, osvajač bronzane medalje sa prošlogodišnjeg takmičenja i aktuelni prvak Evrope, igraće u V Evropskoj ligi 2013. u B grupi sa Belgijom, Nemačkom i Izraelom. U A grupi će igrati Turska, Bugarska, Rumunija i Mađarska. Srbiju će u Evropskoj ligi 2013, pored odbojkašica, predstavljati i Dragomir Gerasimović, koji je određen za supervizora CEV na I turniru A grupe u Bursi, u Turskoj i Ivan Lazarević, međunarodni sudija iz Srbije, koji će suditi utakmice III vikenda A grupe u Krajovi, u Rumuniji. U Evropskoj ligi 2013. u konkurenciji odbojkaša, Srbiju će predstavljati međunarodne sudije Mirko Janković i Vladimir Simonović, i Predrag Balandžić, kandidat za međunarodnog sudiju. Balandžić će suditi utakmice I vikenda C grupe u Rovinju, u Hrvatskoj, Janković mečeve II vikenda C grupe u Ranani, u Izraelu, a Simonović utakmice IV vikenda B grupe u Opavi, u Češkoj.

 

Kategorija: EVROPSKA LIGA

Seniorke Srbije u B grupi sa Belgijom, Nemačkom i Izraelom – turnir u Srbiji od 21. – 23. juna

SENIORKE – V EVROPSKA LIGA 2013.

 

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, trostruki pobednik Evropske lige i osvajač bronzane medalje sa prošlogodišnjeg takmičenja, igraće u V Evropskoj ligi 2013. u B grupi sa Belgijom, Nemačkom i Izraelom, odlučeno je danas na sastanku Saveta Evropske lige u hotelu „NH“ u Luksemburgu. U A grupi će igrati Turska, Bugarska, Rumunija i Mađarska. Odbojkaški savez Srbije su na sastanku predstavljali Aleksandar Boričić, predsednik OSS i prvi potpredsednik CEV i Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS.

 

Kategorija: EVROPSKA LIGA

Sastanak Saveta Evropske lige sutra u Luksemburgu

SENIORKE I SENIORI – EVROPSKA LIGA 2013.

 

Sastanak Saveta Evropske lige održaće se sutra u hotelu „NH“ u Luksemburgu. Na sastanku će biti određene grupe za Evropsku ligu 2013. u obe konkurencije. Odbojkaški savez Srbije će na sastanku predstavljati Aleksandar Boričić, predsednik OSS i prvi potpredsednik CEV i Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS. U hotelu „NH“ sutra i u petak će se održati i sastanak Sportsko – organizacione komisije CEV, u čijem radu će učestvovati Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, član Komisije.

 

 

 

 

 

Kategorija: EVROPSKA LIGA

Češka pobednik Evropske lige – Maja Ognjenović najbolji tehničar Finalnog turnira

SENIORKE – IV EVROPSKA LIGA 2012. – FINALNI TURNIR

 

Češka je pobednik IV Evropske lige 2012. u konkurenciji odbojkašica. Češka je večeras u Karlovim Varima, u finalu savladala Bugarsku sa 3:0, po setovima 26:24, 25:18 i 25:23, posle 79 minuta igre. Maja Ognjenović, kapiten i tehničar Srbije, proglašena je za najboljeg tehničara Finalnog turnira, dok je Aneta Havličkova, korektor Češke, proglašena za najbolju igračicu (MVP) Finalnog turnira u Karlovim Varima.

 

Kategorija: EVROPSKA LIGA

Bronzana medalja za Srbiju

SENIORKE – IV EVROPSKA LIGA 2012. – FINALNI TURNIR

 

Ženska seniorska reprezentacija Srbije osvojila je treće mesto i bronzanu medalju u IV Evropskoj ligi 2012. Srbija je danas u Karlovim Varima, u Češkoj, u utakmici za treće mesto, savladala Holandiju sa 3:1, po setovima 25:23, 25:15, 23:25 i 25:13, posle 101 minuta igre.