>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

OSS i “Vip mobile” nagradili zlatne devojke

„ODBOJKAŠKO LETO – 2010.”

 

Odbojkaški savez Srbije juče je u beogradskom hotelu M, u okviru akcije „Odbojkaško leto – 2010.” priredio prijem za tri ženske selekcije, seniorsku, juniorsku i kadetsku, a povodom sjajnih rezultata ovih reprezentacija u prvom delu sezone.

Seniorke Srbije osvojile su zlato u Evropskoj ligi 2010. u Turskoj, juniorke su trijumfovale na Balkanijadi 2010. u Banjaluci, a kadetkinje su se okitile zlatnom medaljom na Balkanskom šampionatu 2010. u Baru.

 

 


 

 

 

 

Ovom prilikom reprezentativke je pozdravio i čestitao na ostvarenim rezultatima, Aleksandar Boričić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, ali i Petra Štangl, izvršni direktor za marketing Kompanije "Vip mobile", generalnog sponzora OSS.

Kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, poklonila je seniorkama Srbije, osvajačima Evropske lige 2010. HTC Tattoo telefone sa jedinstvenom odbojkaškom maskom.

Juniorke i kadetkinje su takođe dobile prigodne poklone od kompanije “Vip mobile”.

 

 

IZJAVA ALEKSANDRA BORIČIĆA

 

 

 

 

 

 

Petra Štangl, izvršni direktor za marketing Kompanije "Vip mobile" izrazila je veliko zadovoljstvo što je u prilici da pozdravi tri zlatne reprezentacije Srbije.

– Drago mi je što kao ženska osoba mogu da predstavljam Kompaniju "Vip mobile" i pozdravim ove uspešne dame. Možemo slobodno da kažemo da je ovo leto, leto ženske odbojke, posle tri zlatne medalje ostvojene u prvoj polovini sezone. Kompanija "Vip mobile" je izuzetno zadovoljna saradnjom koja je sa Odbojkaškim savezom Srbije ostvarena u protekle tri godine. Cilj naše saradnje je od početka bio razvijanje i unapređenje odbojkaškog sporta, na svim nivoima. Devojke su najbolja potvrda da je uspeh ostvaren. Njihova sjajna igra, divan nastup, pozitivna energija, poznata je u čitavoj Evropi i svetu. Kompaniji "Vip mobile" su mnogo važne, njihova radost je i naša radost, njihov uspeh je i naš uspeh – istakla je Petra Štangl i još jednom izrazila zadovoljstvo zbog ostvarenih rezultata ženskih selekcija OSS.

 

 

 

 

Prisutnima na skupu, obratili su se i kapiteni nacionalnih selekcija, prvo najmlađa Sara Milenković (kapiten kadetkinja), pa predvodnik juniorki Danica Radenković i na kraju najiskusnija seniorka, Jelena Nikolić, koja se posebno zahvalila Odbojkaškom Savezu Srbije i kompaniji “Vip Mobile”.

 

 

 

 

 

 

Kapiteni su Petri Štangl, izvršnom direktoru za marketing Kompanije "Vip mobile", uručile i zastavice sa potpisima igračica, koje su učestvovale u osvajanju zlatnih medalja u Baru, Banjaluci i Ankari.

 

 

 

 

Vladimir Grbić, proslavljeni odbojkaški as, član Komisije za razvoj odbojke FIVB, uručio je cvetne aranžmane Petri Štangl, izvršnom direktoru za marketing Kompanije "Vip mobile” i kapitenima ženskih selekcija OSS.