>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Zoran Gajić i Ferenc Kovač potpisali Sporazum o saradnji (VIDEO)

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE – ODBOJKAŠKA FEDERACIJA MAĐARSKE

Odbojkaški savez Srbije i Odbojkaška federacija Mađarske potpisali su danas u beogradskom hotelu “Kraun Plaza” Sporazum o saradnji. Ugovor su potpisali Zoran Gajić, predsednik OSS i Ferenc Kovač, predsednik OFM. Svečanosti su prisustvovali Aleksandar Boričić, predsednik CEV, Zoran Avramović, savetnik CEV za marketing, Njegova ekselencija, dr Atila Pinter, ambasador Mađarske u Srbiji, Tamaš Bako, pomoćnik ambasadora za ekonomska pitanja, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Đula Mešter, prvi potpredsednik OSS, Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS, Adam Baran, član Izvršnog odbora OFM zadužen za saradnju sa OSS i Žolt Ludvig, generalni sekretar OFM.

 

 

 

 

 

 

 

Izjava Aleksandra Boričića

Izjava Njegove ekselencije dr Atile Pintera

 

 

Izjava Zorana Gajića

 

 

Izjava Ferenca Kovača

 

 

 

 

Delegacije dva Saveza su na sastanku održanom u februaru u Niređhazi, u Mađarskoj, razgovarale o vidovima saradnje.

Sporazumom je dogovorena organizacija Seminara za trenere, zatim saradnja nacionalih selekcija, kao i organizacija saradnje između klubova iz Srbije i Mađarske, uz mogućnost organizovanja prijateljskih utakmica i turnira.

Postignuta je saglasnost o zajedničkoj kandidaturi za organizaciju EP 2023. u konkurenciji pionirki, kao i saradnji u beach – volley.