>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Tijana Bošković i Uroš Kovačević najbolji u 2019. – Hena Kurtagić i Davide Kovač najperspektivniji

OSS – NOVOGODIŠNJI KOKTEL 2019.

U beogradskom hotelu Kraun Plaza danas je održan tradicionalni Novogodišnji koktel Odbojkaškog saveza Srbije, na kojem su podeljene nagrade najboljim pojedincima. U prisustvu velikog broja gostiju, odbojkašica i odbojkaša, kompletne muške seniorske reprezentacije Srbije i predstavnika medijskih kuća, goste je pozdravio Zoran Gajić, predsednik OSS.

 

 

 

 

 

 

Najuspešnije ekipe u beach – volley su Tamara Miljević i Marija Miljević u ženskoj, odnosno Đorđe Klašnić i Miloš Milić u muškoj konkurenciji.

 

 

Đula Mešter, prvi potpredsednik OSS, predao je nagrade šampionkama Srbije, pobednicama “Banka Poštanska štedionica beach – volley lige 2018”, dok su se odbojkaši video porukom zahvalili na nagradi i pozdravili prisutne.

 

 

 

Hena Kurtagić, odbojkašica TENT iz Obrenovca i Davide Kovač, odbojkaš Niša, proglašeni su za najperspektivnije u 2019. Radoslav Milić, predsednik Skupštine OSS, predao je nagradu Heni Kurtagić, dok je Bodan Mamuzić, predsednik UOKPL, predao nagradu Davidu Kovaču.

 

 

Zoran Gajić, predsednik OSS, predao je Aleksandru Boričiću, predsedniku CEV i počasnom predsedniku OSS “Specijalnu plaketu OSS”.

 

 

Tijana Bošković, trostruka uzastopna najbolja odbojkašica Evrope i MVP sa EP 2019. je najbolja odbojkašica Srbije u 2019, a Uroš Kovačević, najbolji odbojkaš Evrope i MVP sa EP 2019. je najbolji odbojkaš Srbije u ovoj godini.

 

 

 

Jelena Nikolić, potpredsednik OSS, predala je nagradu Boškovićevoj, dok je Vladimir Batez, prosalavljeni odbojkaš i osvajač zlata na OI 2000. u Sidneju, sada pokrajinski sekretar za sport i omladinu, predao trofej Kovačeviću.

 

 

Slobodan Kovač, prvi trener seniora Srbije, aktuelnih prvaka Evrope, najbolji trener Evrope u 2019. u izboru CEV, proglašen je za najboljeg trenera u konkurenciji odbojkaša u 2019. u izboru Odbojkaškog saveza Srbije. Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, predao je nagradu Slobodanu Kovaču.

Zoran Terzić, prvi trener seniorki Srbije, aktuelnih svetskih šampionki i dvostrukih uzastopnih prvakinja Evrope (2017. i 2019.), proglašen je za najboljeg trenera u konkurenciji odbojkašica u 2019. u izboru Odbojkaškog saveza Srbije. Terzić zbog obaveza u klubu nije mogao da prisustvuje svečanosti.

 

 

 

Zoran Gajić, predsednik OSS, predao je mr Bojanu Kekiću, predsedniku Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica, generalnog sponzora OSS, fotografiju prvaka Evrope u ženskoj i muškoj konkurenciji.

 

 

 

 

 

Izjava Tijane Bošković

Izjava Uroša Kovačevića

Izjava Davida Kovača

 

 

Izjava Slobodana Kovača

Izjava Nemanje Petrića

Izjava Marka Podraščanina

Izjava Aleksandra Atanasijevića

Izjava Nevena Majstorovića

Izjava Srećka Lisinca

Izjava Petra Krsmanovića