Kategorija: Blog

„San je počeo da se ostvaruje“

„Za Vas pišu“: Stefan Basta i Lazar Kolarić

 

Stefan Basta i Laza Kolarić su u 2015. osvojili titulu prvaka Srbije u beach – volley, pošto su trijumfovali na VIII „Vip Beach Masters 2015.“ – Prvenstvu Srbije u odbojci na pesku, i IV “Vip Beach Volley ligi”. Basta i Kolarić su pobednici i Finalnog turnira, a Lazar Kolarić je proglašen za “Kralja plaže 2015.”. Basta i Kolarić su pobedili na turnirima IV “Vip Beach Volley lige 2015.” u Velikom Gradištu, Kraljevu, Baču, Čajetini, Šapcu i Zrenjaninu, dok su u Somboru podelili prvo mesto sa Simeunovićem i Antonićem, a u Novom Sadu su bili drugi. Na međunarodnoj sceni, Basta i Kolarić su osvojili srebro i bronzu na turnirima Balkanskog prvenstva 2015. u Turskoj i Bugarskoj, sedmo mesto na CEV “Satelitu” u Skoplju, kao i deveta mesta na CEV Mastersu u Milanu i na prvim Mediteranskim igrama na pesku u Peskari. U rubrici „Za Vas pišu“ pročitajte tekst Stefana Baste i Lazara Kolarića:

Kategorija: Blog

“Dođite na pesak da se zajedno smejemo, nadmećemo i družimo”

„Za Vas pišu“: Marija Milošević i Milena Matić

 

Marija Milošević i Milena Matić su u 2015. prvi put zaigrale zajedno u paru i osvojile zlatnu medalju na premijernim Mediteranskim igrama na pesku u italijanskoj Peskari. Osvojile su i zlatnu medalju na Balkanskom prvenstvu za seniorke u Plovdivu, u Bugarskoj. Na domaćim terenima su ostvarile 6 pobeda u 5. „Vip Beach Volley Ligi“ uključujići i prvo mesto na Finalnom turniru 8. „Vip Beach Masters“. Uspesi na „domaćem pesku“ doneli su Mariji Milošević titulu „kraljice plaže 2015“, gde je nasledila Milenu Matić, dvostruku uzastopnu „kraljicu plaže“ (2013. i 2014.). U rubrici „Za Vas pišu“ pročitajte tekst Marije Milošević i Milene Matić:

Kategorija: Blog

„Nadam se da 2016. može biti godina odbojke“

„ Za Vas pišu“: Marijana Boričić

 

Marijana Boričić (devojačko Mirosavljević) je prvi trener ženske juniorske reprezentacije Srbije od 2014, a prethodno je, od 2008. – 2014. bila prvi trener ženske kadetske reprezentacije Srbije. Sa kadetkinjama Srbije je, kao prvi trener, osvojila 8 medalja (2 zlatne (BŠ), 5 srebrnih (SP, EP, EYOF, BŠ) i 1 bronzanu (EP)), a kao drugi trener 2007. još jednu zlatnu (BŠ) i dve srebrne (EP i EYOF). Marijana Boričić je sa juniorkama Srbije osvojila 3 zlatne medalje: na Evropskom prvenstvu 2014. i na Balkanskim prvenstvima 2014. i 2015. Kao drugi trener juniorki Srbije u kolekciji ima i srebro sa BŠ 2103. Ukupno je sa kadetkinjama i juniorkama Srbije, kao prvi i drugi trener, osvojila 15 medalja. U rubrici „Za vas pišu“ pročitajte tekst Marijane Boričić: