>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Jubilarni, 20. „Sportski čas – Ispravi se !“ održan danas u Loznici

„SPORTSKI ČAS – ISPRAVI SE !“

 

U sali Osnovne škole „Anta Bogićević“ u Loznici, danas je održan šesti ovosezonski, odnosno ukupno jubilarni, 20. „Sportski čas – Ispravi se !“, sportsko – edukativni čas u okviru Projekta Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, čiji je cilj informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psiho – fizički razvoj, kao i podizanje svesti o problemu, edukacija i usmeravanje dece na bavljenje sportom.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oko 150 učenica i učenika u Loznici pozdravili su Milan Simonović, direktor filijale Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Šapcu, Čedomir Nedeljković, komesar takmičenja UOKPL i Branko Antonić, predsednik MOK „Loznica“.

 

 

Dr Snežana Šoškić Marić, lekar, održala je predavanje o deformitetima kičme i značaju bavljenja sportom, a potom je odigrana revijalna odbojkaška utakmica, u kojoj su, pored učenica i učenika, učestvovali i nastavnici, kao i promotori Marica Sredojević, odbojkašica ŽOK „Proleter“ iz Loznice i Aleksandar Unković, odbojkaš MOK „Loznica“. Utakmicu je sudila Jelica Karajačić, odbojkaški sudija iz Loznice.