>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U Kupu CEV: Partizan Vizura, Đerdap iz Kladova, Radnički iz Kragujevca, 7 sudija i 7 delegata iz Srbije

SENIORKE I SENIORI – KUP CEV 2014.

 

U Kupu CEV 2014, Srbiju će predstavljati Partizan Vizura u ženskoj i Đerdap iz Kladova i Radnički iz Kragujevca u muškoj konkurenciji, kao i 7 sudija: Stanislava Simić, Nenad Davidović, Mirko Janković, Anđelko Popović, Vladimir Cvetković, Dejan Rogić i Aleksandar Petrović, i 7 delegata: Sonja Moro, Goran Ćato, Dragan Grbić, Miodrag Mitić, Darko Đuričković, Čedomir Nedeljković i Goran Jovanović.

 

 

 

 

 

 

Partizan Vizura će u šesnaestini finala Kupa CEV u konkurenciji odbojkašica igrati protiv Azeraila iz Bakua, iz Azerbejdžana. Prvi meč će se odigrati u sredu, 23. oktobra od 19,00 časova u Hali sportova na Novom Beogradu, a revanš u četvrtak, 31. oktobra od 15,00 časova po našem vremenu u Bakuu. Ukoliko eliminiše Azerail, Partizan Vizura će u osmini finala igrati protiv pobednika duela Olomuc (Češka) – Linc Steg (Austrija).

 

 

U konkurenciji odbojkaša, Đerdap iz Kladova će u šesnaestini finala Kupa CEV igrati protiv Tikerita iz Kokole, iz Finske. Prvi meč će se odigrati u Kokoli u sredu, 23. oktobra od 17,00 časova po našem vremenu, a revanš u sredu, 30. oktobra od 18,00 časova u dvorani Jezero u Kladovu. Đerdap će u osmini finala, ukoliko eliminiše Fince, igrati protiv pobednika dvomeča Malije Mili Pjango Ankara (Turska) – Lokomotiva Harkov (Ukrajina).

Radnički iz Kragujevca će u šesnaestini finala Kupa CEV igrati protiv Hipo Amštetena iz Austrije. Prvi meč će se odigrati u Beču, u sredu, 23. oktobra od 18,30 časova, a revanš u sredu, 30. oktobra od 19,00 časova u dvorani Jezero u Kragujevcu. Kragujevčani će u osmini finala, ukoliko savladaju Austrijance, igrati protiv pobednika duela Paok Solun (Grčka) – Mladost Marina Kaštela (Hrvatska).

 

 

U Kupu CEV u konkurenciji odbojkašica, Stanislava Simić, kandidat za međunarodnog sudiju, sudiće kao drugi sudija drugu utakmicu šesnaestine finala Poreč (Hrvatska) – Hapoel Kfar Saba (Izrael), koja će se odigrati 30. oktobra.

Aleksandar Petrović, kandidat za međunarodnog sudiju, biće prvi arbitar druge utakmice šesnaestine finala Kenic (Švajcarska) – Maribor (Slovenija), koja će se odigrati 30. oktobra.

Evropska odbojkaška konfederacija je saopštila i delegiranja sudija za nastavak takmičenja, pa će utakmice osmine finala Kupa CEV 2014. u konkurenciji odbojkašica suditi Mirko Janković, međunarodni sudija i Anđelko Popović, međunarodni sudija.

 

 

U Kupu CEV u konkurenciji odbojkaša, Dejan Rogić, međunarodni sudija, delegiran je za prvog sudiju prve utakmice šesnaestine finala Zalau (Rumunija) – Gubernija (Rusija), koja će se odigrati 22. oktobra.

Anđelko Popović, međunarodni sudija, određen je za prvog arbitra druge utakmice šesnastine finala Kuneo (Italija) – Nant (Frnacuska), koja će se odigrati 29. oktobra.

Nenad Davidović, međunarodni sudija, biće drugi sudija na drugom meču šesnaestine finala Hot Volejs Vijena (Austrija) – Prefaksis Menen (Belgija), koji će se odigrati 30. oktobra.

Vladimir Cvetković, kandidat za međunarodnog sudiju, sudiće kao prvi arbitar drugu utakmicu šesnaestine finala Etnikos Aleksandropulos (Grčka) – SKRA Belhatov (Poljska), koja će se odigrati 30. oktobra.