>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Magazin FIVB posvetio dve strane otvaranju odbojkaškog terena u Domu „Moša Pijade“

FIVB – VOLLEYWORLD

 

U najnovijem broju magazina FIVB „Volleyworld“, trećem ovogodišnjem, povodom XXX Olimpijskih igara u Londonu, dve strane su posvećene otvaranju odbojkaškog terena u Domu za decu bez roditeljskog staranja “Moša Pijade”, u Ustaničkoj 19 u Beogradu, u tekstu pod naslovom “Neka se deca igraju”. Odbojkašice Srbije, Argentine, Kube i Turske su 14. juna, tokom II vikenda, jubilarnog XX Gran Prija 2012, dovršile i svečano otvorile odbojkaški teren izgrađen sredstvima za unapređenje sportskog prostora, koji su obezbedili Odbojkaški savez Srbije i Kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, u okviru akcije društveno odgovornog ponašanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekst i fotografije možete pogledati u magazinu FIVB na linku:

http://www.fivb.org/EN/ePublications/Volleyworld/

 

U Domu za decu bez roditeljskog staranja “Moša Pijade”, u Ustaničkoj 19 u Beogradu, Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, pozdravio je decu i goste iz Argentine, Turske i Kube, a zatim su Maja Ognjenović, kapiten Srbije, Jusidej Silie Frometa, kapiten Kube, Darnel Neslihan, korektor Turske i Tatjana Soledad Riso, libero Argentine, simbolično dovršile farbanje terena.

Odigrana je potom i revijalna odbojkaška utakmica u kojoj su deca iz Doma “Moša Pijade” za rivale imali internacionalnu ekipu sastavljenu od odbojkašica Kube, Turske, Argentine i Srbije.

Svečanosti su prisustvovale kompletne reprezentacije Srbije i Kube, zatim delegacije reprezentacija Argentine i Turske, delegacija Kompanije “Vip mobile”, koju je predvodila Branka Letica, direktor sektora za maketinške i korporativne komunikacije,  zatim Frančesko D’Alo iz Italije, supervizor FIVB na turniru H grupe II vikenda XX Gran Prija 2012. i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS.