>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Seminar za perspektivne sudije održan na Bledu – Vladimir Simonović predavač, Jovan Jovanović učesnik

CEV – SUDIJSKA KOMISIJA

 

Na Bledu, u Sloveniji, održan je Seminar za mlade, perspektivne sudije, u organizaciji Sudijske komisije CEV. Vladimir Simonović, međunarodni sudija iz Srbije, bio je jedan od predavača, dok je Jovan Jovanović, kandidat za međunarodnog sudiju iz Srbije, bio učesnik Seminara.

 

 

 

 

Pored Vladimira Simonovića, predavači su bili Fabricio Paskvali iz Italije i Susana Marija Hativa Rodriges iz Španije.
U radu Seminara su učestvovali Lučano Gaspari, predsednik Sudijske komisije CEV, Zorica Bjelić, sekretar Sudijske komisije, CEV, dr Zoran Nikolovski, sekretar Medicinske komisije CEV, Peter Končnik, član Sudijske komisije CEV, i Blaž Markelj, međunarodni sudija iz Slovenije.
Pored Jovana Jovanovića iz Srbije, Seminaru su prisustvovali: Atanas Varbanov iz Bugarske, Rebeka Rafn Hagen iz Danske, Sebastijan Vidlarc iz Engleske, Marija de las Olas Rodriges Mahin iz Španije, Risto Strandson iz Estonije, Luc Štajnmec iz Nemačke, Vasilis Vasilijadis iz Grčke, Mikloš Horvat iz Mađarske, Jael Dotan iz Izraela, Mauro Karlo Goitre iz Italije, Julija Mardar iz Moldavije, Slobodan Kovačević iz Crne Gore, Danijel Jetkandt iz Holandije, Magdalena Njevijarovska iz Poljske, Pedro Lopes Pinto iz Portugalije, Ivan Čumak iz Rusije, Gregor Novak iz Slovenije, Lukaš Kralovič iz Slovačke i Erol Akbulut iz Turske.