>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Odbojkašice Železničara iz Lajkovca i odbojkaši Jedinstva iz Stare Pazove u BVA Kupu

SENIORKE I SENIORI – BVA KUP 2017.

 

Balkanska odbojkaška asocijacija, BVA, saopštila je da će se BVA Kup 2017. u konkurenciji odbojkašica odigrati u Gradačcu, u Bosni i Hercegovini, a u konkurenciji odbojkaša u Inegolu, u Turskoj. Srbiju će predstavljati odbojkašice Železničara iz Lajkovca i odbojkaši Jedinstva iz Stare Pazove.

 

 

Na turniru odbojkašica, koji će se odigrati 29. septembra – 1. oktobra, pored domaće Kule iz Gradačca i Železničara iz Lajkovca, igraće crnogorski Rudar iz Pljevalja, rumunski Dinamo iz Bukurešta, turski Čanakkale, bugarski Rakovski iz Dimitrovgrada i Drita Gnjilane iz takozvanog Kosova.
Odbojkaši će igrati u Inegolu (50 km od Burse) 16. i 17. septembra, a pored domaćeg Inegola i Jedinstva iz Stare Pazove, na turniru će igrati Radnik Bijeljina iz Bosne i Hercegovine i CSM Bukurešt iz Rumunije.
Odbojkašice TENT iz Obrenovca igraće u šesnaestini finala Kupa Izazivača 2018. protiv pobednika BVA Kupa 2017. Prvu utakmicu Obrenovčanke će odigrati u gostima 13. decembra, a revanš je na programu 10. januara u Obrenovcu.
U konkurenciji odbojkaša, pobednik BVA Kupa 2017. igraće u 2. kolu Kupa Izazivača 2018. protiv grčkog Olimpijakosa iz Pireja (22. i 19. novembra), s tim što će se revanš odigrati u Grčkoj.