Odbojka spaja

 

05. jul 2014. Akcija "Odbojka spaja na trgovima" u Beogradu na Trgu Nikole Pašića

U okviru akcije “Odbojka spaja na trgovima”, na Trgu Nikole Pašića u Beogradu, večeras je odigrana završnica turnira, na kome su igrale kadetkinje i kadeti iz 8 klubova, a najbolji odbojkaši Srbije su najuspešnijima uručili dresove reprezentacije Srbije, lopte i poklone. Na turniru su učestvovali Obilić, 21.maj, SRK Pionir, Resnik, Crvena zvezda, Bavanište, Železničar i Srbijanka 014 iz Valjeva.

Detaljnije >>

 

03. jul 2014. Poseta Domu učenika Škole za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" u Novom Sadu

Odbojkaški savez Srbije i Kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, nastavili su sa akcijom društveno odgovornog ponašanja. Muška seniorska reprezentacija Srbije i reprezentacija SAD, su u okviru projekta “Odbojka spaja” posetili Dom učenika Škole za osnovno i srednje obrazovanje (ŠOSO) “Milan Petrović” za decu sa posebnim potrebama u Novom Sadu. U delegaciji, koju je predvodio Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, bili su i Jan Hronek iz Češke, potpredsednik CEV i supervizor FIVB, i međunarodne sudije Taufik Budaja iz Tunisa i Ebrahim Ali Džafar iz Bahreina.

Detaljnije >>

 

26. jun 2014. Odbojkaški spektakl na Trgu slobode u Novom Sadu u okviru akcije "Odbojka spaja na trgovima"

Na Trgu slobode u Novom Sadu, večeras je odigrano finale turnira, koji su zajednički organizovali OK “Vojvodina NS Seme” i škole odbojke iz Novog Sada. Na turniru je učestvovalo osam ekipa finalista Prvenstva Novog Sada u konkurenciji pionirki i pionira. Posle revijalne utakmice, najbolji odbojkaši Srbije su mladim odbojkašicama i odbojkašima uručili dresove reprezentacije Srbije, zatim lopte, kape i poklone pripremljene u saradnji sa Kompanijom “Vip mobile”, generalnim sponzorom OSS.

Detaljnije >>

29. maj 2014. Nezaboravno druženje oko 1000 učenica i učenika OŠ "Dušan Radović" i štićenika Doma za nezbrinutu decu "Duško Radović" u Nišu sa najboljim odbojkašima Srbije

Druženje prepuno pozitivne energije, neazboravno, kako za oko 1000 osnovaca, tako i za reprezentivce, organizovano je danas u OŠ “Dušan Radović” u Nišu, u okviru projekta “Odbojka spaja” Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije “Vip mobile”, generalnog sponzora OSS, u akciji društveno odgovornog ponašanja. Reprezentativnci su se družili sa osnovcima, ali i štićenicima Doma za nezbrinutu decu “Duško Radović” u Nišu, koje su posetili u januaru.

Detaljnije >>


2. januar 2014. Poseta Domu za decu i omladinu "Duško Radović" u Nišu

Odbojkaški savez Srbije i kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, nastavili su akciju društveno odgovornog ponašanja. Muška seniorska reprezentacije Srbije posetila je danas Dom za decu i omladinu “Duško Radović u Nišu. Reprezentativci Srbije su štićenicima Doma poklonili kalendare OSS za 2014, kao i lopte i dresove.

Detaljnije >>

 

26. decembar 2013. Kompjuteri na poklon Domovima za decu iz Subotice, Sremčice i Sremske Kamenice

Na tradicionalnom Novogodišnjem koktelu Odbojkaškog saveza Srbije, Branka Letica, direktor marketinških i korporativnih komunikacija kompanije “Vip mobile”, predala je kompjutere na poklon predstavnicima dečjih ustanova iz Sremčice, Sremske Kamenice i Subotice.

Detaljnije >>

 

8. avgust 2013. Poseta Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju "Sremčica"

Odbojkaški savez Srbije i kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, nastavili su sa akcijom društveno odgovornog ponašanja. Jedinstveno i neponovljivo druženje ogranizovano je u Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju “Sremčica”, gde su odbojkašice Srbije, SAD i Alžira provele više od dva časa. Uz igru i muziku, igranje odbojke i razmenu poklona, štićenici Doma i odbojkašice sa tri kontinenta priredili su zajedno nezaboravan događaj za sve prisutne.

Detaljnije >>

 

6. jul 2013. Poseta "Dečjem selu" u Sremskoj Kamenici

Na dan prve utakmice Svetske lige između Srbije i Italije, svi reprezentativci dve vrhunske odbojkaške ekipe, u okviru projekta „Odbojka spaja“ Odbojkaškog saveza Srbije i kompanije „Vip mobile“ generalnog sponzora OSS, posetile su „Dečje selo" u Sremskoj Kamenici i naišle na topao doček štićenika ove nadaleko poznate ustanove, kroz koju je od osnivanja 1975. godine prošlo više od 1000 dece. Nakon mnogo uzbuđenja, slikanja sa odbojkašima u dresovima koje su dobili na poklon i sa novim loptama, štićenici „Dečjeg sela“ su u SPC „Vojvodina“ bodrili svoje ljubimce i srčano navijali za njih.

Detaljnije >>

 

21. jun 2013. Poseta Domu za decu ometenu u razvoju "Kolevka" u Subotici

Odbojkaški savez Srbije i kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, nastavili su sa akcijom društveno odgovornog ponašanja i projektom “Odbojka spaja”. Kompletna ženska seniorska reprezentacija Srbije, predstavnici reprezentacija Izraela i Nemačke, zatim svi zvaničnici CEV na turniru u Subotici: Banu Džan Šurman iz Lihtenštajna, potpredsednik CEV i supervizor CEV, i sudije: Deniz Demir iz Turske, Roberto Boris iz Italije, Jasmin Husejnović iz Bosne i Hercegovine, Emanuil Georgijadis iz Grčke i Anđelko Popović iz Srbije, posetili su Dom za decu ometenu u razvoju “Kolevka” u Subotici.

Detaljnije >>

 

27. jun 2012. Poseta Školi za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" za decu ometenu u razvoju

U vrlo emotivnom, gotovo dvočasovnom druženju, članovi hora škole Ison izazvali su prave ovacije odobojkaša Srbije i Kube, kao i predstavnika Rusije i FIVB, Stefanosa Vasilijadisa iz Grčke, supervizora Svetske odbojkaške federacije na turniru Svetske lige u Novom Sadu.

Detaljnije >>

 

14. jun 2012. Poseta Domu za decu bez roditeljskog staranja "Moša Pijade" u Beogradu

U Domu za decu bez roditeljskog staranja “Moša Pijade”, u Ustaničkoj 19 u Beogradu, odbojkašice Srbije, Argentine, Kube i Turske su dovršile i svečano otvorile odbojkaški teren izgrađen sredstvima za unapređenje sportskog prostora koji su obezbedili Odbojkaški savez Srbije i kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, u okviru akcije društveno odgovornog ponašanja.

Detaljnije >>

 

2. jun 2012. Revijalni meč između Kluba sedeće odbojke "Subotica" i seniorki Srbije, Rumunije i Španije

Odbojkaški savez Srbije i Kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, nastavili su sa akcijom društveno odgovornog ponašanja. U dvorani "Dudova šuma" u Subotici odigran je revijalni meč između Kluba sedeće odbojke “Subotica” i seniorki Srbije, Rumunije i Španije. Revijalnoj utakmici su prisustvovali Darko Đurišković, koordinator nacionalnih reprezentacija OSS, Tihomir Mandić, predstavnik Kompanije “Vip mobile” u Subotici, generalnog sponzora OSS, Zoran Olajić, direktor Organizacionog komiteta EL u Subotici, predstavnici reprezentacija Rumunije, Španije i Mađarske, Gabrijel Lotan, supervizor CEV na turniru A grupe Evropske lige 2012. i sudijski delegat Međunarodnog paraolimpijskog komiteta na Paraolimpijskim igrama 2012. u Londonu, zatim Jorgos Jorguleos iz Grčke, predstavnik sudija delegiran za turnir u Subotici, kao i brojni predstavnici medija.

Detaljnije >>

Pročitano 6444 puta